Discover the finest spaces
Delen

Berlijn blijft inspireren – vijf spots die je niet mag missen

Berlijn is een dichtbij-ons-bed-show, maar dat maakt het niet minder leuk om te bezoeken tijdens een MICE-tripje. Berlijn is de plek waar de industriële hotspot die we sinds enkele jaren ook in Nederland terugzien is uitgevonden. Eigenlijk loopt Berlijn op heel veel vlakken voor op ons. Dat maakt het voor elke reiziger een bijzondere bestemming, boordevol inspiratie om weer mee naar Nederland te nemen. Wij selecteerden vijf spots die je niet mag missen tijdens het volgende bezoek aan Berlijn.

01. 25hours Hotel Bikini Berlin

Slapen wordt meer dan slechts een eerste levensbehoefte bij dit hippe hotel in Berlijn. Het bijzondere design spreekt iedereen aan.

25hours_Hotel_Bikini_Berlin-Bikini-Island_klein

photocredits

02. Antlered Bunny

Op zoek naar een bijzondere cocktailbar in Friedrichshain? Ga dan naar Antlered Bunny. Even goed zoeken, want dit zaakje zit enigszins verstopt. Maar als je eenmaal binnen bent wil je niet meer weg: ze serveren hier de beste vintage cocktails van Friedrichshain.

antleredbunny

fotocredits

03. Fleischerei

Duitsland mag je toch zeker niet verlaten zonder een flinke schnitzel naar binnen te hebben gewerkt. En gelukkig kan dat bij de Fleischerei in stijl. Het restaurant zit in een voormalige slagerij en dit is nog wel te zien: de witte tegeltjes prijken nog steeds tegen de muren. Maar daarnaast is het eigenlijk een hele hippe tent, waar je toevallig voor een prikkie een heerlijk stuk vlees krijgt.

fleischerei_1

Fotocredits

04. Das Stue

Das Stue is het eerste luxury boetiekhotel van Berlijn en dat laten ze graag zien. Wie hier binnenloopt is ongetwijfeld gelijk onder de indruk van de imposante hal. Het hotel is gelegen in het voormalige gebouw van de Deense ambassade en schreeuwt luxe. De met Michelinster bekroonde chef Paco Perez is verantwoordelijk voor alles det hier uit de keuken komt en er zijn ook nog talloze meeting mogelijkheden. Topidee dus!das_stue_entrance_small-3_7007623e349626a

Fotocredits

 

05. Lokal

Lokal hanteert een farm-to-table concept dat momenteel erg geliefd is in grote steden. Wat dat in normale mensentaal betekent: puur eten zonder al te veel poespas, direct van de boer op jouw bord. Trekpleister voor elke Berlijnse hipster, maar misstaat ook niet op de lijst van een CEO.

lokal-2

 

fotocredits

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.