Discover the finest spaces
Delen

OCEANDIVA ontvangt Duitse klanten met vuurwerkspektakel

Klantenevent in Duitsland rond vuurwerkshow

Varende evenementenlocatie OCEANDIVA sloot de eerste helft van het event seizoen in Duitsland af met een spectaculaire verwenavond voor haar klanten. De 350 gasten werden aan boord van het schip ontvangen tijdens de wereldberoemde vuurwerkshow Düsseldorf Rhein-Kirmes-Feuerwerk. “Ons eigen klantenevent voor Duitsland is geboren”, aldus General Manager Mandy Berding van OCEANDIVA.

De gasten troffen het niet alleen met de culinaire verwennerij en service van hoog niveau, maar ook de weergoden waren duidelijk in een goede bui op deze mooie vrijdagavond. Het gezelschap kon in zomerse outfit en vanaf het buitendek genieten van de vaartocht en van het vuurwerkspektakel later op de avond.

Zowel aan boord als op de kade was het een gezellige, drukke bedoening: zo’n 250.000 man stond aan de kade waar OCEANDIVA lag aangemeerd, waardoor het aandeed als een gigantische arena met het schip als epicentrum. Mandy Berding: “Zo’n mooie samenloop van elementen doet het meteen goed, maar het succes van het event zit vooral in het enthousiasme van onze klanten, het team en de partners.”

“Dat we nu ook een eigen klanten- en marketing-event in Duitsland hebben, net als het Nederlandse concept ONZEBORREL, geeft een enorme kick. Nu België nog!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.