Discover the finest spaces
Delen

5 x de Veluwe: Evenementenlocaties met de ruimte van de natuur

Voor rust, ruimte en prachtige natuur hoef je in Nederland helemaal niet ver te reizen. Net buiten de Randstad ligt een van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is: de Veluwe. Evenementenlocaties zijn hier bovendien in overvloed. In deze bosrijke omgeving bevinden zich tientallen bijzondere locaties voor meetings en events. Wij bezoeken vijf evenementenlocaties op de Veluwe waar je zeker inspiratie zult vinden voor mooie events!

LANDGOED KLARENBEEK

Een industriële parel, verborgen in het natuurschoon van de Veluwe: Landgoed Klarenbeek is in veel opzichten een unieke locatie voor meetings en events. Op dit fraaie landgoed staan verschillende monumentale fabriekspanden in een prachtige groene omgeving. Ooit werd in de fabriek koper en hout bewerkt op de kracht van een waterval. Het industrieel erfgoed werd liefdevol gerestaureerd en omgevormd tot een super sfeervolle evenementenlocatie. De voormalige Zagerij, Slijperij, Opslag en werkplaatsen zijn unieke ruimten waarin het ambachtelijke en industriële karakter nog duidelijk voelbaar is. Zoek je een locatie die je gasten nog lang zal bijblijven? Kijk dan niet verder!

LANDGOEDHOTEL VILLA VENNENDAL

Naar de Veluwe ga je om er even uit te zijn, de rust van de natuur te voelen, te ‘ont-moeten’ en voor inspiratie. Er zijn weinig plekken waar dat zo vanzelfsprekend is als bij Landgoedhotel Villa Vennendal. Deze locatie ligt in de bossen van Nunspeet: een nostalgische plek waar de wereld ver weg lijkt – ook al zijn de A28 en station Nunspeet op een steenworp afstand. Hier is rust en ruimte om bijeen te komen. Villa Vennendal heeft zes ruim opgezette vergaderruimten, die van alle gemakken zijn voorzien en dankzij flexibele wanden gemakkelijk zijn aan te passen naar elke gewenste groepsgrootte.

POSTILLION HOTEL AMERSFOORT VELUWEMEER

Een ideale ligging langs de A28, een groot eigen parkeerterrein voor de deur én een geweldig uitzicht over het Veluwemeer. Met zowel de Randstad als de Veluwe om de hoek is Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer de ideale uitvalsbasis voor workshops, trainingen en andere bijeenkomsten. Laat je omringen door de rust van de natuur en de luxe van deze onlangs volledig vernieuwde venue. Het hotel heeft 93 stijlvolle, moderne hotelkamers en beschikt over 9 eigentijdse en multifunctionele ruimten voor meetings en events. Neem plaats op het terras aan het water en geniet van het heerlijke strandgevoel, maar dan op de Veluwe!

NEDERLANDS OPENLUCHTMUSEUM

Beleef een stukje echte Nederlandse cultuur én natuur bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Midden in de natuur, en toch perfect bereikbaar met een ligging vlakbij snelwegen A12 en A50! Het Nederlands Openluchtmuseum beschikt niet alleen over diverse authentieke locaties, maar ook over maar liefst 44 hectare natuurpark. De locatie biedt ongekend veel mogelijkheden voor bijeenkomsten en evenementen. Ontdek de vele bijzondere locaties met een uniek historisch karakter en moderne faciliteiten, maar geniet vooral ook van de natuur. Er is alle ruimte voor activiteiten in de frisse buitenlucht van de Veluwe – van een vergadering tot een lunch, borrel of diner!

PATHÉ EDE

Denk je aan meetings en events op de Veluwe, dan is deze moderne bioscoop misschien niet de eerste locatie die in je opkomt. Maar een locatie met dit niveau en een betere bereikbaarheid vind je niet, direct naast de A12 met eigen parkeergarage. Pathé Ede biedt fantastische mogelijkheden voor grote en kleine evenementen. Met 9 film-/eventzalen, waarvan de grootste zaal beschikt over 1.027 stoelen, een eigen entree en aangrenzende foyers. We hoeven eigenlijk niet te benoemen dat elke zaal beschikt over state-of-the-art beeld en geluid. En uiteraard zijn alle maatregelen genomen voor een veilig evenement op 1,5 meter afstand.

Meer inspirerende locaties?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer leuke evenementenlocaties op de Veluwe. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.