Discover the finest spaces
Delen

Metamorfose en uitbreiding voor Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

De grootscheepse renovatie en restyling van het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer in Putten is onlangs afgerond. Alle hotelkamers, de vergader- en eventruimten, het restaurant, de lobby en het terras werden flink aangepakt. Hierdoor sluit het vernieuwde interieur van het hotel aan bij de nieuwste vestigingen van Postillion, zoals Postillion Hotel Amsterdam. Bovendien breidde het hotel uit naar negentig hotelkamers en negen vergaderzalen.

Het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer bestaat inmiddels al bijna veertig jaar. In 1972 opende Prins Claus het hotel dat destijds Postiljon Hotel Nulde Putten heette. In de jaren daarop wijzigde het hotel nog veel vaker van naam en eigenaar totdat het in 2010 teruggekocht werd door Postillion en zich ging richten op de zakelijke reiziger.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

De restyling van het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer zie je vooral terug in de hotelkamers. Daar zitten nieuwe houten vloeren in, zijn de muren geverfd en nieuwe gordijnen geplaatst. Ook is er kunst en fotografie toegevoegd en is het meubilair vernieuwd. De meeting- en eventzalen zijn kleurrijker en moderner geworden en zien er weer helemaal fris uit.

Naast het restyling kwamen er ook hotelkamers en eventzalen bij. Het hotel breidde uit naar negentig kamers en negen vergaderzalen die aan elkaar te koppelen zijn. Hierdoor is er plek voor groepen tot vierhonderd personen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.