Discover the finest spaces
Delen

Uitzicht op topsport vanuit nieuwe zaal Hotel Papendal in Arnhem

Congres- en evenementenlocatie Hotel Papendal in Arnhem krijgt er in november een vergaderruimte bij. Op dit moment wordt nog flink gewerkt aan de Skybox met veel ramen, waardoor een prachtig en inspirerend uitzicht ontstaat over de Veluwse bossen. De nieuwe ruimte is niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar ook voor kleine borrels. 

Hotel Papendal ligt middenin het topsportterrein Papendal waar veel topsporters trainen. De nieuwe Skybox-zaal ligt aan de atletiekbaan waar je bijvoorbeeld Dafne Schippers en Churandy Martina kunt zien sporten. Vanwege deze bijzondere ligging is het sportthema ook doorgevoerd in de ruimte met onder andere de lijnen van een atletiekbaan op de grond.

Hotel Papendal

De nieuwe vergaderruimte van Hotel Papendal biedt ruimte aan ongeveer 25 personen. Maar dit hangt natuurlijk ook af van de opstelling van de tafels en stoelen. Deze lage tafels kunnen echter ook verhoogd worden tot statafels waardoor zo’n 50 mensen er kunnen borrelen. Er is verder een kleine bar met keukentje aanwezig in de zaal.

De Arnhemse congres- en evenementenlocatie biedt, naast de nieuwe Skybox-zaal, nog veel meer mogelijkheden voor congressen, beurzen en evenementen. Er zijn namelijk meer dan dertig zalen van allerlei groottes. Ook is er 71 hectare aan evenemententerrein in de buitenlucht waar plek is voor grote events. Verder is er een restaurant dat de catering kan verzorgen en kunnen gasten natuurlijk in één van de 151 hotelkamer blijven overnachten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.