Discover the finest spaces
Delen

Deze vijf locaties zijn razendpopulair op Instagram en TikTok

Social media zijn de ultieme free publicity tool voor event managers en venues. Zorg dat de locatie er zó tof uit ziet dat de bezoekers het simpelweg wel moeten delen op hun social media kanalen. Vooral Instagram en TikTok zijn plekken waar inspirerende en visuele content het goed doet. Oké, een unieke, fotogenieke must-share influencer-magneet bedenken en creëren voor jouw event is misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig hoef je als event organisator niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden en zijn sommige locaties al instagrammable van zichzelf. Wij bezochten vijf venues die supergoed scoren tijdens een event op de socials! 

WONDR – AMSTERDAM

In samenwerking met een aantal creatieve geesten uit Amsterdam is WONDR ontworpen om jou en jouw groep te prikkelen. WONDR opent de deuren naar een wereld vol kleur en sensatie en nodigt jullie uit om te spelen, te delen en te ontdekken. De artistieke speeltuin is niet alleen een groot succes op sociale media, maar biedt ook de mogelijkheid tot een onvergetelijk event. Stap in de jaren ’80 in Roller Dreams, geniet van een instagrammable cocktail op Pink Beach of ga voor de hele experience waar jij en jouw collega’s zich weer even helemaal kind voelen.

AMAZE – AMSTERDAM

AMAZE is een nieuwe audiovisuele experience waar je jouw gasten verrast met een tour door verschillende ruimte voor technische hoogstandjes. Bezoekers zullen hun oren en ogen niet geloven en verwonderd en energiek starten aan een dinner, feest of productpresentatie. Volgens AMAZE doen foto’s en video’s geen recht, maar is ze er om ervaren te worden, maar dat de locatie een hit is op sociale media is duidelijk. Durf jij deze experience aan? The only way is in…

STRAAT – AMSTERDAM

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STRAAT (@straatmuseum)

Van Keith Haring tot Bansky, straat kunst is iets wat je dagelijks tegenkomt als je door de stad loopt of het nieuws volgt. Graffiti heeft een grote impact op kunst, mode, design, marketing en cultuur en is op dit moment populairder dan ooit. In het STRAAT Museum op de NDSM Werf organiseer jij een event tussen 150 enorme kunstwerken die boven je uit torenen. Een onvergetelijke locatie waar je zelf ook de handen uit de mouwen kan steken. Met 8.000 vierkante meter aan voormalig warehouse is STRAAT een nieuwe en populaire bestemming voor influencers die op zoek zijn naar iets nieuws!

ROOM MATE BRUNO – ROTTERDAM

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Room Mate Bruno (@roommate_bruno)

Is het echt of is het nep? Dat vroegen wij ons eerlijk gezegd ook even af toen we de foto’s zagen van Room Mate Bruno. We zijn daarna snel zelf een kijkje wezen nemen en wij kunnen het bevestigen. Bruno is een waar kleurenpalet. Met name het atrium van het hotel is de meest kleurrijke ruimte die we ooit zagen. Als je hier loopt voelt het of je in een abstract schilderij bent binnengestapt. En dat zelfs de bomen in deze ruimte knalblauw en oranje zijn, maakt het surrealistische gevoel compleet.

KASTEEL KEUKENHOF – LISSE

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keukenhof (@visitkeukenhof)

Een fotograferende menigte loslaten in de bollenvelden: het is de nachtmerrie van menig tulpenboer. Maar het is de droom van de social media fotograaf. Vooral de buitenlandse toerist laat zich maar wat graag vereeuwigen  in een oneindige bloemenzee van felgekleurde tulpen. Wil je de buitenlandse influencer prikkelen om een kiekje te schieten van je event? Denk dan eens aan Kasteel Keukenhof!

Meer instagrammable locaties

Eigenlijk vinden wij alle locaties instagrammable, want zeg nou zelf. In Nederland zijn er prachtige locaties te kust en te keur! Ben geworden naar meer van venues? Bekijk dan hier alle evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.