Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe groepsaccommodaties maken van Efteling Bosrijk een internationale bestemming

Begin deze maand zijn de werkzaamheden voor de uitbreiding van vakantiepark Efteling Bosrijk gestart.

Logeren in de ‘achtertuin’
Om gefaseerd door te kunnen groeien tot een internationale bestemming met 5 miljoen bezoekers in 2020, investeert de Efteling in een uitbreiding van Efteling Bosrijk met 51 accommodaties. In de zomer van 2015 kunnen de eerste leisure en zakelijke gasten hun intrek nemen in de nieuwe Bos- en Dorpshuysen en groepsaccommodaties in de achtertuin van de Efteling.

“In de zomer van 2015 kunnen de eerste gasten hun intrek nemen in de nieuwe Bos- en Dorpshuysen.”

 

Van Boshoeves tot Dorpshuysen
In totaal worden acht Boshoeves voor 12 personen gerealiseerd, die eenvoudig door middel van schakeling voor 24 personen geschikt kunnen worden gemaakt. Met de uitbreiding van in totaal 400 bedden bestaat Efteling Bosrijk straks uit 104 vrijstaande Boshuysen, 64 geschakelde Dorpshuysen, 78 knusse appartementen verdeeld over het Landhuys en het Poorthuys. De acht Boshoeves voor groepen maken de Efteling ook voor een zakelijk verblijf een interessant bestemming. Met de uitbreiding van Efteling Bosrijk is een investering van 18 miljoen euro gemoeid.

Natuurrijk ontwerp
Het ontwerp van de nieuwe groepsaccommodaties past binnen het huidige natuurrijke ontwerp van vakantiepark Efteling Bosrijk (zie foto).

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.