Discover the finest spaces
Delen

Zes bijzondere coronaproof buitenlocaties voor zomerse events

Nu er weer goede hoop is dat de terrassen binnenkort open mogen, lijken buitenevents ineens veel minder ver weg. Een vergadering, presentatie of andere soort bijeenkomst in het zonnetje is niet alleen heerlijk, maar ook erg coronaproof. Over een goede luchtventilatie hoef je je geen zorgen te maken en buiten is er veel meer ruimte om veilig afstand te kunnen houden. Hieronder zes prachtige evenementenlocaties met een geweldig buitenterrein voor de fijnste zomerevents. 

FEEL GOOD TENTEVENT – LAGE VUURSCHE

De ultieme buitenlocatie is natuurlijk Feel Good TentEvent in de bossen van Lage Vuursche. De drie grote witte tenten, omringd door bomen versierd met lampionnetjes en stoere tafels en stoelen in festivalsfeer, geven je het gevoel echt even weg te zijn uit de dagelijkse hectiek. Ideaal voor bijeenkomsten met een pittig programma: de frisse buitenlucht en het geluid van de vele vogels om je heen helpen om je hoofd erbij te houden. Het grote terrein biedt meer dan genoeg ruimte om afstand te houden en een feestje of borrel na afloop wordt spectaculair met glow in the dark vakken van 1,5 meter. Ook parkeren is geen probleem dankzij de 400 parkeerplaatsen bij het terrein.

TE WERVE BUITEN – RIJSWIJK

Op het uitgestrekte Landgoed te Werve in Rijswijk van maar liefst 26 hectare ligt buitenlocatie Te Werve Buiten aan een idyllisch meer. Je vindt er een vaste stijlvolle tent, een groot terras en twee tot bar verbouwde zeecontainers die het hart van deze plek vormen. Samen met het stoere steigerhouten meubilair, grote houten plantenbakken en van olietonnen vervaardigde statafels krijgt het geheel een laidback karakter met een bijna industrieel tintje. Een geweldige plek voor meetings, presentaties of diners in de frisse buitenlucht! 

UP EVENTS – AMSTERDAM

Op het grote evenemententerrein van UP Events aan de groene rand van Amsterdam is bijna alles mogelijk. Er is een strand met beachclub, palmbomen en buitenbars voor events met een zomers tintje, maar ook verschillende buitenterrassen en privétuinen voor bijvoorbeeld presentaties of workshops. Op zoek naar een leuke afsluiter? Je kunt hier kiezen uit meer dan honderd teambuilding activiteiten, zowel sportief als creatief. Met 35.000 m2 aan terrein vol mogelijkheden is er genoeg plek om elkaar op veilige afstand elkaar te ontmoeten!

EFTELING – KAATSHEUVEL

Als je aan de Efteling denkt, komen er waarschijnlijk allerlei herinneringen boven. Je hoort de muziek, ruikt de geur van de groene omgeving en voelt de spanning voor die ene attractie. De Efteling is gespecialiseerd in het prikkelen van zintuigen, ook tijdens zakelijke events. Bovendien is het pretpark groot genoeg om veilig samen te komen. Creëer bijvoorbeeld je bedrijfsevent in Efteling-festivalsetting op de Pythonweide, onder het gesuis van de achtbaan. Na sluitingstijd gaat je event door en beleef je samen met collega’s of relaties het sfeervol verlichte park en haar attracties. Sluit spectaculair af bij watershow Aquanura en je weet dat je gasten aan jouw event blijvende herinneringen overhouden! 

THUISHAVEN – AMSTERDAM

Het festivalgevoel en de creatieve sfeer van Thuishaven vind je nergens anders. De vrijhaven van Amsterdam, in het Westerlijk Havengebied, is speels, vrij en je hebt er het hele jaar door een buitengevoel. Ideaal in een tijd waarin het veiliger is om elkaar buiten te ontmoeten dan binnen. Het rauwe festivalterrein heeft onder andere een mainstage in de buitenlucht met een imposante, roestige damwand en een vintage circustent. Op deze plek kan en mag alles en kun je je fantasie op de vrije loop laten gaan om zo het perfecte zomerse event te creëren. 

LIJM & CULTUUR – DELFT

Rondom de monumentale gebouwen van de voormalige Lijm en Gelatine fabriek in Delft ligt een terrein van meer dan twee hectare. Hierdoor is evenementenlocatie Lijm & Cultuur een perfecte uitvalsbasis voor allerlei soorten events in de buitenlucht. Het Gelatinepark is flexibel doordat er gemakkelijk verschillende soorten tenten geplaatst kunnen worden en bovendien zijn de water- en elektrische voorzieningen zo ingericht waardoor ze overal inzetbaar zijn. Het park heeft een theater en verschillende groenstroken die een geweldige setting vormen voor allerlei soorten events. Het team van Lijm & Cultuur denkt bovendien altijd met je mee voor een event op maat.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.