Discover the finest spaces
Delen

The Playing Circle start zaterdag jaarlijkse pop-up store ‘The Loft’

The Playing Circle trapt zaterdag 14 januari af met het jaarlijks terugkerende evenement ‘The Loft’ in de nieuwste locatie, atelier De Bazel. Net als vorig jaar wordt een showroom ingericht als woonruimte van een fictief persoon, waarbij alles volledig op elkaar is afgestemd – van het meubilair tot de kunst aan de muur, van de gordijnen tot de pennen op het bureau, alles is van designkwaliteit en in harmonie.

Na de besloten opening op zaterdag is het evenement voor iedereen toegankelijk, vertelt Wouter van der Krol van The Playing Circle: “Het is in feite een pop-up store, iedereen kan gewoon binnenlopen en alles is te koop. Er hangen kunstwerken van verschillende kunstenaars, dus het is ook een beetje een expositie.” Maar de insteek is niet per se commercieel. “Wij organiseren dit evenement vooral om aan de wereld te laten zien wat wij doen. Het is een plek om je te laten inspireren.”

The Loft

Dit jaar wordt het evenement voor het eerst georganiseerd in de nieuwste locatie van The Playing Circle, atelier De Bazel. Het is al een maand of twee beschikbaar als vergaderlocatie, maar nog niet eerder gebruikt voor een dergelijk evenement. Een kans dus voor geïnteresseerden om een kijkje te nemen in de nieuwste aanwinst van The Playing Circle. Het evenement duurt tot 23 januari en de pop-up store is vanaf maandag geopend op normale winkeltijden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.