Discover the finest spaces
Delen

Supperclub viert 30-jarig bestaan met nieuwe naam én opening hotel

Supperclub vierde op dinsdagavond 6 september haar 30-jarig bestaan. De voormalig nachtclub en huidige evenementenlocatie vernieuwt daarnaast haar naam door de komst van een nieuw horecaconcept. Het bedrijf bestond tot voor kort uit vier onderdelen: het restaurant, de club, de Cruise en clothing. Nu voegt ze daar een boutique hotel aan toe. De Supperclub gaat daarmee verder als SUPPER.  

Een witte ballonnenboog staat voor de ingang van de club aan de Singel in Amsterdam. We worden ontvangen door een stralende persoon op torenhoge hakken en moeten gelijk op de foto. Tachtig genodigden ontvingen een tijdje geleden een uitnodiging met de dress code all white voor het 30-jarig bestaansfeest van Supperclub, wat vanavond gevierd gaat worden. De mensen in de rij zijn enthousiast en stralen in het wit. Eenmaal binnen ontvangt iedereen een amuse en een glas. Het glas wordt volgeschonken door iemand die op haar kop aan het plafond danst. Na een netwerkmoment neemt iedereen plaats aan de lange tafel of op de iconische ligbanken, die aan de zijkanten van de club staan. De show gaat van start. Er wordt een aantal gangen geserveerd en rond 20.45 uur gaat er een nieuwe special act van start. Mensen hangen in touwen aan het plafond en dansen in de hoog lucht.

Vernieuwde namen

Dit jaar bestaat de Supperclub 30 jaar en dat viert de populaire club met een nieuwe horeca-aanwinst. Sergio Vyant, de bekende maître van het televisieprogramma First Dates, staat op van de bank. In een kleurrijk verhaal vertelt hij anekdotes over zijn tijd als manager van Supperclub, waarna een video op de muren wordt gestart. Hierin wordt duidelijk wat de grote aankondiging is waar wij allemaal op zaten te wachten. Er wordt namelijk hard gewerkt aan de opening van een boutique hotel: het SUPPER Hotel. Deze stap past binnen de missie om een unieke lifestyle experience te creëren die verder gaat dan de club, het restaurant en de cruise. Een koers die sinds de overname door Joeri Salet en Nick Bruynesteijn in een stroomversnelling is geraakt. In 2021 lanceerde het bedrijf haar streetwear merk: SUPPER Clothing, een eerste stap richting de uitbreiding van het label.

Er wordt hard gejuicht, geklapt en gejoeld na de video. Het is duidelijk dat deze bekendmaking veel enthousiasme opwekt. De unieke SUPPER beleving, die deze avond in hoge mate naar voren komt, zal als een rode draad door alle onderdelen van het bedrijf lopen. Zo vind je de artistieke en gedurfde invalshoeken terug in ieder onderdeel van het merk.

SUPPER Hotel

Medio november dit jaar zal het SUPPER Hotel haar deuren openen. Het luxueuze boutique hotel heeft 26 kamer en ligt aan de Singel in Amsterdam. Aan twee kanten van de SUPPER Club. Ze krijgt zeven verschillende premium suites met ieder een eigen thema, zoals de Art Suite, Champagne Suite en de Disco Suite. Daarnaast komen er 21 Executive kamers. De gangen en kamers worden door kunstenares Roos Dessing onder handen genomen. Hierbij staan de zeven zonden centraal die je bij SUPPER kunt ondergaan. In de receptie komt een mini SUPPER Club inspired cocktail bar.

Evenementen zit in het DNA van eigenaren Joeri en Nick, waarbij de laatste de zakelijke kant op zich heeft genomen. Je kan bij SUPPER terecht voor bijzondere presentaties, productlanceringen, culinaire proeverijen of andere soorten events. En vanaf november te combineren met een verblijf in het SUPPER Hotel. De in-house catering heeft decennia lange ervaring met het maken van de meest spectaculaire gerechten. Gerechten waar wij vanavond kennis mee mochten maken: coquilles, beef wellington en overheerlijke brownies.

SUPPER is niet alleen een club, maar een totale experience. Het is meer dan alleen een restaurant. Het is een plek waar je wordt meegenomen vanaf het moment dat je de zware hoge deuren van de club binnenloopt. Of wanneer je voet zet in het gloednieuwe hotel. Alles draait hier om beleving en dat iets wat we vanavond in volle glorie hebben mogen ervaren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUPPER (@supper.nl)

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.