Discover the finest spaces
Delen

Spoorwegmuseum Utrecht locatie NU Methoden Congres

Een groep van honderd mbo-docenten bezocht het NU Methoden Congres van Noordhoff Uitgevers in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Tijdens het congres werden de docenten bijgepraat over de ontwikkelingen binnen het onderwijs en konden zij zich verdiepen in diverse lesmethodes.

Het Spoorwegmuseum

Noordhoff Uitgevers koos voor de Utrechtse evenementenlocatie vanwege de vele ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. De plenaire sessie voor de honderd aanwezigen vond plaats in de bedrijfsschool van het museum, een plek die beschikt over een ruime foyer die als ontvangstruimte fungeerde. Voor de werkgroepen werden de andere ruimtes van het museum benut, zoals de wachtkamers in het antieke Maliebaanstation.

“Noordhoff Uitgevers koos voor de Utrechtse evenementenlocatie vanwege de vele ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten”

Bijzondere omgeving

Tussen de sessies door kregen de gasten een rondleiding langs de topstukken van het museum. Juist deze mogelijkheid werd erg gewaardeerd, vertelt Ans Castelein van Noordhoff Uitgevers: “We wilden onze mbo docenten een inhoudelijk inspirerende dag in een bijzondere omgeving bieden. Dan heeft Het Spoorwegmuseum wel iets meer cachet dan een standaard zalencentrum. De treinen zijn erg imposant en spreken tot de verbeelding. De evaluatie leverde dan ook veel positieve reacties op.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.