Discover the finest spaces
Delen

Zes creatieve en inspirerende vergaderlocaties in Utrecht

Productief en effectief vergaderen doe je niet zomaar even. Daar is een hoop concentratie, motivatie en vooral inspiratie voor nodig. Een vergaderlocatie waar over al deze zaken na is gedacht, is daarom een must. Want wanneer je samen in een inspirerende omgeving bent met lekker eten en een fijne sfeer, doet dit wonderen voor de effectiviteit van je meeting! Wij hebben daarom zes bijzonder creatieve en inspirerende locaties in vergaderstad Utrecht voor je geselecteerd. 

YOUMEET

Bij de kleurrijke vergaderlocatie Youmeet vinden ze dat meetings met een creatieve inslag eigenlijk niet digitaal kunnen. Je moet elkaar kunnen zien en aanraken om de creativiteit te laten stromen en ook de inrichting van de ruimte draagt eraan bij. Zo is de ruimte Create ingericht om te prikkelen, inspireren en creëren en zijn alle benodigdheden voor een brainstormsessie aanwezig. Of kies voor Design: een lab waar je nieuwe ideeën tot leven brengt. Verder is er auditorium Speak, Reflect waar rustig nagedacht wordt en Decide waar knopen doorgehakt worden. Geen probleem dus om hier een plek te vinden die bij jouw meeting past!

Meer over Youmeet

SPOORWEGMUSEUM

Bij het iconische Spoorwegmuseum begint je meeting al meteen in stijl. Als je met de trein komt, stap je namelijk uit bij het eigen station van het museum: het Maliebaanstation. Het authentieke stationsgebouw uit 1874 ademt een en al sfeer en aan de andere kant van het spoor staat het moderne museumgebouw. Een bijzondere combinatie dus van klassiek en industrieel. Beide gebouwen hebben samen maar liefst vijftien zalen in allerlei stijlen en formaten. Kies je voor een vergaderruimte met een klassieke uitstraling en koninklijke allure of juist voor een stoere industriële zaal? Een ding is zeker: je raakt hier gegarandeerd geïnspireerd!

Meer over het Spoorwegmuseum

CREATIVE VALLEY COLLECTIV

Creative Valley op Businesspark Papendorp heeft een goed bewaard geheim: het meest stijlvolle en high-end ingerichte ‘hutje op de hei’ voor zakelijk Nederland. Perfect bereikbaar op het kruispunt van de A12 en de A2. Je vindt hier een intieme en elegante setting voor private meetings, diners en events. Laat je inspireren door de open architectuur, de prachtige vergezichten en het heerlijke terras. Of kies voor één van de hoogwaardige boardrooms op Utrecht Centraal waar jullie ideeën worden uitgewerkt tot een succesvol plan. Hier draait alles om samen werken, ideeën uitwisselen en resultaat boeken in een intieme, stijlvolle en inspirerende omgeving.

Meer over Creative Valley

WINKEL VAN SINKEL

Aan kleur en inspiratie geen gebrek bij vergaderlocatie de Winkel van Sinkel in hartje centrum. Vanuit het Centraal Station van Utrecht loop je zo naar deze unieke locatie. In het prachtige historische pand vind je maar liefst tien ruimten in verschillende formaten en stijlen. Zo heb je vanuit de Balzaal met haar rode muren en zwarte accenten een uniek uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. En de bijzondere Tuinzaal heeft een glazen plafond dat voor een prachtige lichtinval zorgt. Kortom, een bijzondere en super centrale locatie waar je gegarandeerd geïnspireerd wordt!

Meer over de Winkel van Sinkel

JAARBEURS

Centraler in Nederland kun je het eigenlijk niet hebben: als je gaat vergaderen bij Jaarbeurs MeetUp is bereikbaarheid in ieder geval geen probleem. Deze locatie ligt op twee minuten lopen van Utrecht Centraal en heeft maar liefst 4300 parkeerplekken. De tientallen vergaderruimten van MeetUp zijn kleurrijk en speels ingericht waardoor je meteen in de juiste creatieve flow komt. Verder is alle techniek die je nodig hebt aanwezig waardoor je alleen even in hoeft te pluggen. Ook bijzonder bij deze grootschalige locatie: de persoonlijke aandacht. Geef jouw wensen door en het ervaren team draagt zorg voor een succesvolle en inspirerende meeting.

Meer over Jaarbeurs

CARLTON PRESIDENT HOTEL UTRECHT

Knus, groot, rustig, speels, serieus, industrieel of intiem. Bij het Carlton President Hotel Utrecht heb je de keuze uit maar liefst elf verschillende ruimten met elk een andere vibe. Deze locatie wil er via gezond eten, gratis flexwerk- en ontmoetingsplekken, mooie conferentiezalen en hoogwaardige hotelkamers voor zorgen dat je de meest productieve werkdag hebt. Welke sfeer, ambiance, prijsniveau, hapjes of ontmoetingsmomenten je ook zoekt, de openbare (ontmoetings)ruimten die overal in het hotel te vinden zijn, krijg je er gratis bij! Zo kun je gemakkelijk even privé zitten, mensen ontmoeten of een momentje nemen voor een lekkere kop koffie.

Meer over het Carlton President Hotel Utrecht

Meer vergaderlocaties in Utrecht en omgeving

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer prachtige locaties voor vergaderingen te vinden in de omgeving van Utrecht. Benieuwd geworden? Bekijk hier nog meer vergaderlocaties!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.