Discover the finest spaces
Delen

Acht keer online videorondleidingen: inspirerende locaties nemen jou mee van achter jouw computer

We zijn het er vast allemaal over eens: een rondleiding bij een locatie is een leuke ervaring. Helaas lukt dat niet altijd, of dat nou komt door bepaalde maatregelen of omdat de locaties die je wilt bezoeken op totaal verschillende plekken in het land liggen. Voor onze Open Locatiedag gingen een aantal locaties hard aan de slag en maakten toffe videorondleidingen. Op die manier krijg je toch binnen een paar minuten een goede indruk van een locatie. Greater Venues zet de beste van deze videorondleidingen op een rijtje. Laat je meenemen en inspireren door onderstaande locaties! 

NB: Deze videorondleidingen zijn opgenomen tijdens de eerste lockdowns. Op het moment van schrijven zitten we in een avondlockdown. Toch blijft het mogelijk om evenementen te organiseren tot 17.00 uur. Welke maatregelen van toepassingen zijn lees je in dit artikel over de avondlockdown!

ROZE STUDIO

Deze multifunctionele locatie ligt op het NDSM-terrein en heeft een rijke geschiedenis. Het pand bestaat uit twee verdiepingen en een tuin. De oude details spreken tot de verbeelding. Als broedplaats voor kunstenaars is Roze Studio zeker een plek waar je even een kijkje wil nemen!

SS ROTTERDAM

Start de videorondleiding van SS Rotterdam in een vogelvlucht en laat je meenemen door het prachtige decor van dit stoomschip. Duizenden passagiers gingen je in de vorige eeuw voor. Nu is het een unieke locatie voor onder andere meetings en events die je combineert met een toffe escaperoom!

RADIO KOOTWIJK

Karin leidt je rond door deze prachtige locatie en omgeving. Radio Kootwijk is een unieke plek waar je jouw gasten weet te verrassen met een meeting of event. De zenderzaal is een ware kameleon en past zich aan elk soort evenement aan. Vergeet ook geen fysieke rondleiding aan te vragen, want dit is iets wat je niet wil missen!

SPOORWEGMUSEUM

Gastheer Loek neemt je mee door het Spoorwegmuseum in Utrecht. Als er een locatie is met een rijke historie is het deze. Je komt hier samen op spoorbreedte afstand, raakt geïnspireerd door alle authentieke details en verbaast je over alle treinen die een uniek decor bieden.

LANDGOED DE SALENTEIN

Belangrijke relaties neem je natuurlijk het liefste mee naar een indrukwekkende locatie. Landgoed de Salentein is zo’n plek waar elke zaal en ruimte haar eigen karakter heeft. Marieke vertelt je graag meer over de mogelijkheden op het landgoed.

TOBACCO THEATER

In dit authentieke tabaksveiling huis zijn negen ruimten en zalen gevestigd voor meetings en events. TOBACCO Theater heet je graag welkom en Nina neemt je mee door een rondleiding door het pand vol creatieve exclusiviteit en met een industriële uitstraling.

GEWOONBOOT

Deze duurzaam drijvende vergaderlocatie op IJ kijkt uit op de skyline van Amsterdam centrum. Bij geWoonboot staat de gast op de eerste plaats en geniet iedereen van de rust, natuur en ruimte. Voor Joan is dat allemaal ‘heel gewoon’. Ze neemt je mee voor een rondleiding!

PASSENGER TERMINAL AMSTERDAM

De IJ-oevers zijn al eeuwenlang het centrum van bedrijvigheid in Amsterdam. Passenger Terminal Amsterdam is met fenomenaal uitzicht op de IJ-have dé locatie waar jouw evenement echt tot zijn recht komt!

Meer locaties online (of offline) bekijken?

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer inspirerende locaties die jou graag rondleiden! Dan kan vaak online, maar ook altijd offline. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.