Discover the finest spaces
Delen

In beeld: spectaculaire restyling Kasteel Montfoort

Evenementenlocatie Kasteel Montfoort heeft de vernieuwingen afgerond in de zalen. Het kasteel in het hart van het stadje Montfoort werd voorzien van een gloednieuw interieur, ontworpen door Eric Kuster. De designer creëerde een nieuwe look voor Kasteel Montfoort, die ondanks de opvallend moderne uitstraling perfect aansluit bij het historische karakter van de locatie. De zalen behouden hun ‘kasteel-allure’: stoer, met warme tinten. Wij kregen een eerste blik in deze locatie, die aanvoelt als nieuw. Een korte blik in de voornaamste ruimten!

De Gelagkamer

Gelagkamer Kasteel Montfoort
De Gelagkamer in Kasteel Montfoort. Fotocredit: Marina Kemp

De Gelagkamer ligt op de begane grond van Kasteel Montfoort. Deze ruimte is overdag open voor lunch en is standaard voorzien van stoelen en tafels en een stoere bar. De ruimte is hierdoor bij uitstek geschikt is voor borrels tot 100 personen, maar kan net zo eenvoudig worden ingezet voor vergaderingen, recepties en events.

De Poorterzaal

Kasteel Montfoort
De Poorterzaal in Kasteel Montfoort. Fotocredit: Marina Kemp

De Poorterzaal ligt helemaal bovenin de locatie, boven de kasteelpoort. Vanuit de ruimte kijk je mooi uit over Montfoort. Na de restyling heeft de ruimte meer te bieden dan alleen een prachtig uitzicht; Kuster gaf de ruimte een unieke eigen uitstraling met een gewaagde paarse kleurtoon, imposante vazen en opvallende lampen als eyecatchers.

De Orangerie

Orangerie Kasteel Montfoort
De Orangerie in Kasteel Montfoort. Fotocredit: Marina Kemp

De Orangerie biedt een derde smaak in deze opvallende mix van stijlen. Met plafondhoge ramen langs de breedte is dit de meest lichte en moderne ruimte in het kasteel. De Orangerie kreeg een imposante uitgelichte wijnkast; opvallende fotokunst aan de muren en ledverlichting langs het plafond geeft het geheel een trendy uitstraling. Ware het niet voor het antieke harnas dat je vanaf zijn sokkel toekijkt, dan zou je bijna vergeten dat je in een middeleeuws kasteel bent.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.