Discover the finest spaces
Delen

Grote restyling voor ECC Leiden met focus op hybride meetings

Een groot deel van evenementenlocatie ECC Leiden is eind 2020 compleet gerestyled en opnieuw ingericht. Al vanaf het moment dat je naar binnen loopt, zie je overal gezellige zitjes in huiskamersfeer met kamerplanten en hoor je rustige loungemuziek. Deze relaxte sfeer is doorgezet naar alle veertien vergaderzalen die nu allemaal een eigen loungehoek met koffiecorner hebben. Verder zijn er allerlei mogelijkheden toegevoegd voor hybride meetings. 

“De lobby, alle vergaderzalen en de publieke ruimten – samen zo’n tweeduizend vierkante meter – zijn aangepakt. Zo willen we voldoen aan de wensen van nu en een nieuwe vergaderbeleving creëren. Ook hebben we gekeken hoe je zo goed mogelijk afstand kan houden in onze ruimten en is alles daarop ingericht. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe vergadertafels van 120 cm breed die vrijstaand worden geplaatst om de afstand te waarborgen”, vertelt Carmen Alvarez Perez, General Manager van ECC Leiden. Ook de catering is veranderd en coronaproof. Cateraar Dames Dietz verzorgt de lunches, borrelhapjes en snacks, met vegan en vegetarische opties, die allemaal per persoon worden verpakt. 

ECC Leiden

Carmen: “Door de restyling vormen de lobby, bar en gangen nu één geheel. Verder spelen hybride meetings nu een grote rol bij ons. Zo kan een deel van de gasten op locatie komen vergaderen. Andere deelnemers kunnen vanuit thuis inloggen op een online leeromgeving om alsnog interactief te kunnen deelnemen. ECC Leiden werkt daarbij nauw samen met een specialist op het gebied van Hybrid Meetings. Deze zorgt ervoor dat de techniek op de locatie, alsook bij de deelnemers thuis, perfect werkt. Bij de grotere meetings en congressen is er dus bij elke meeting een Hybrid Meeting Expert aanwezig.”

De vernieuwde zalen hebben allemaal een nieuwe naam gekregen; The Loft, The Cube, The Studio en The Imperial bijvoorbeeld. De lobby heet nu The Lounge en moet een plek zijn waar je even kunt brainstormen, een break kunt doen of een deelsessie kunt organiseren. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.