Discover the finest spaces
Delen

90 dagen extra voor restaurant BAUT

Het populaire restaurant en de eventlocatie BAUT, gevestigd in het voormalig Trouw en Parool gebouw, blijft 90 dagen langer open. De nieuwe eigenaar en exploitant van het pand, Student Hotel, geeft chef-kok Michiel van der Eerde en zijn BAUT de kans om nog tot en met 31 maart 2015 de deuren open te houden.

Tijdelijke restaurant- en eventlocatie
Direct bij de opening van BAUT in oktober 2012 werd bekend gemaakt dat de locatie tot en met 31 december 2014 zou gaan draaien. Vanwege de herontwikkeling van het stadsdeel werd destijds gekozen voor een ‘tijdelijke restaurant- en eventlocatie’. Nu kunnen gasten toch langer, en wel tot en met maart 2015, bij de multifunctionele locatie terecht voor een hapje en drankje. In de afgelopen twee jaar was BAUT het decor voor exposities, vintage beurzen, literaire lunches, een dakconcert en yogalessen.

“Direct bij de opening van BAUT in oktober 2012 werd bekend gemaakt dat de locatie tot en met 31 december 2014 zou gaan draaien.”

 

Michiel van der Eerde
In het tweede kwartaal van 2015 start het Student Hotel met de verbouwing van het pand. Chef-kok Michiel van der Eerde gaat na de opening van het Student Hotel aan de slag met een nieuw concept naast het voormalige Trouw en Parool gebouw.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.