Discover the finest spaces
Delen

Pandasia: events tussen de reuzenpanda’s

In het voorjaar komen dan eindelijk de twee reuzenpanda’s – Xing Ya en Wu Wen – naar Ouwehands Dierenpark Rhenen. De dierentuin wijdt een nieuw deel van het park aan de panda’s: Pandasia. Middenin Pandasia bevindt zich een evenementenlocatie in Chinese stijl met uitzicht over het verblijf van de reuzenpanda’s.

Pandasia

Binnenin de eventlocatie – die ook de naam Pandasia heeft – wanen gasten zichzelf in China. De locatie is in zijn geheel ingericht volgens Chinees design en het menu bestaat exclusief uit Chinese producten, zowel eten als drinken. De gast kijkt vanuit de locatie uit over het verblijf van de Xing Ya en Wu Wen. Er zijn allerlei evenementen mogelijk in Pandasia: van Aziatische diners tot presentaties en van congressen tot feesten. In de pauze kunnen de gasten even kijken hoe het met de reuzenpanda’s gaat.

Pandasia

Pandasia

Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatisch project ‘Pandasia’, waar de bezoeker verschillende Aziatische diersoorten als kleine panda’s en muntjaks vindt. Het verblijf bestaat uit twee delen: een apart binnen- en buitenverblijf voor het mannetje en het vrouwtje.

China besloot inmiddels al anderhalf jaar geleden dat Nederland twee panda’s in bruikleen krijgt. Voor China een manier om de banden en vriendschap met andere landen aan te halen en ook een manier om aandacht te vestigen op de bedreigde diersoort. Voor ons gewoon heel leuk.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.