Discover the finest spaces
Delen

Coronaproof personeelsuitje: tickets of jaarabonnement voor de dierentuin

Inmiddels werken we al heel wat maanden met z’n allen thuis. Meestal niet meer aan de keukentafel maar in een goed ingericht thuiskantoor. Ook videobellen en online vergaderen is net zo logisch en gemakkelijk geworden als in de auto naar het werk rijden. Toch blijft het gemis van collega’s en gezelligheid voor veel mensen knagen. Een leuk uitje kan dan een broodnodige opsteker zijn. Naar de dierentuin bijvoorbeeld! De meeste dierentuinen hebben allerlei opties voor bedrijven die hun personeel met een bezoek willen verrassen. Coronaproof natuurlijk. Wij spraken Ouwehands Dierenpark in Rhenen en Diergaarde Blijdorp in Rotterdam hierover.

Wat snakken we toch naar een echt personeelsfeest. Maar dat zit er voorlopig nog even niet in. Je kunt je personeel wel verrassen met tickets voor de dierentuin in het kerstpakket bijvoorbeeld. Zo kan iedereen op eigen gelegenheid genieten van de dieren en het gevoel er even uit te zijn. Bovendien steun je de dierentuin ermee. “De allerbeste manier om ons nu te steunen is door een jaarabonnement aan te schaffen. Bijvoorbeeld voor je personeel of relaties. Hierdoor draag je bij aan het welzijn van onze dieren én aan natuurbehoudsprojecten voor het beschermen van hun natuurlijke omgeving”, vertelt Nina Verweij van Diergaarde Blijdorp.

Coronaproof

Ook bij Ouwehands Dierenpark zijn er allerlei coronaproof mogelijkheden voor bedrijven om het personeel in het zonnetje te zetten. “Je kunt bij ons digitale entreebewijzen bestellen die werknemers heel gemakkelijk bij de entree kunnen laten scannen. Vervolgens kunnen ze, bijvoorbeeld in combinatie met een giftcard die je overal in het park kunt besteden, een geweldige leuke dag hebben inclusief de kans om onze pasgeboren pandababy te zien”, vertelt Dirk-Jan van der Kolk van Ouwehands Dierenpark.

Een giftcard in een feestelijke geschenkdoos is ook te bestellen bij Diergaarde Blijdorp. Via hun webshop kun je trouwens nog veel meer bestellen uit de karakteristieke souvenirwinkel in het park. Een 3D wanddecoratie van een gorilla of zeeschildpad bijvoorbeeld, of een Blijdorp dierenpuzzel.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.