Discover the finest spaces
Delen

Orpheus voor zevende maal vertrek- en eindpunt Midwintermarathon Apeldoorn

De 41e editie van dit evenement trok rond de 12.500 lopers en duizenden bezoekers. De organisatie van de Midwintermarathon en de directie van Orpheus hebben in 2013 besloten de handen in één te slaan. Orpheus, gelegen aan de Loolaan, de start en finish van de verschillende afstanden, bood onderdak aan alle lopers. De foyers en parkeergarage dienden als kleedruimte. Op diverse locaties binnen én buiten genoten de vele bezoekers van dit jaarlijks terugkerende evenement van warme erwtensoep en broodjes Unox.

Hoofdsponsors op maat verzorgd
Alle hoofdsponsors van de Midwintermarathon waren zondag onder de lopers goed vertegenwoordigd. Onder andere Centraal Beheer Achmea en De Stentor hadden fanatieke lopers paraat staan. Orpheus heeft deze businessteams, in samenwerking met de Midwintermarathon, van a-z in de watten gelegd. Afgezonderde ontvangstruimtes, lunches en borrels werden op maat verzorgd voor elke sponsor. “Alles voor een optimale sportieve prestatie! Theater & congres Orpheus hoopt volgend jaar weer alle gasten en lopers welkom te heten tijdens de 42e editie.”

Over Orpheus
Theater & Congres Orpheus is een bijzondere locatie. Met haar drie theaterzalen in verschillende omvangen, is Orpheus één van de vijf grootste theaters in Nederland. Maar Orpheus is meer dan dat. Ruim opgezette foyers en vergaderzalen en een toprestaurant met eigen keuken zorgen er voor dat Orpheus volop ruimte biedt aan congressen en evenementen in alle soorten en maten, zelfs tot meer dan 4000 gasten. Orpheus is uitstekend bereikbaar, heeft een eigen parkeergarage en ligt mooi centraal in Nederland, vlakbij de A1.

Foto: Entree West. Fotocredit: Steven Snoep

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.