Discover the finest spaces
Delen

Op ontdekkingsreis tijdens Beleef Locatie Amersfoort

Eventplanners en organisatoren van zakelijke events kunnen hun hart ophalen tijdens het “Beleef Locatie Amersfoort” evenement, georganiseerd door Locatie Amersfoort. Op dinsdag 9 september 2014 kunnen zij op ontdekkingsreis door Amersfoort en worden verschillende eventlocaties in de stad en de regio aangedaan.

Van verborgen kloosters tot Sting
Om 12:00u start de dag met een speciale Proeftuinlunch bij Regardz de Eenhoorn in Amersfoort. Tot 18:00u staan verrassende locaties zoals Leerhotel het Klooster en Kontakt der Kontinenten, verborgen kloosters, uiteenlopende culinaire gerechten, spectaculaire buiten- en wateractiviteiten, Apemanagement, ProefLokaal De Wereld, botters, klederdracht en “St.-Tropez” op het programma. Tussen de locatiebezoeken en proeverijen door kunnen ‘ontdekkingsreizigers’ genieten van een muzikale kerkorgel-ode aan Sting en een netwerkborrel in De Nieuwe Stad.

“Deze dag is bedoeld voor organisatoren van zakelijke evenementen die eens op een andere wijze kennis over zakelijke evenementen en locaties willen op doen.”

 

3x Amersfoort
“Deze dag is bedoeld voor organisatoren van zakelijke evenementen uit heel Nederland, die eens op een geheel andere wijze kennis over zakelijke evenementen en locaties willen op doen”, aldus Noeranie Ramdjan Marketing- en communicatiemedewerker bij Locatie Amersfoort.

De drie verschillende programma’s “Binnenstad Amersfoort”, “Amersfoort en Soesterberg” en “Amersfoort en regio” bieden voor ieder wat wils. Deelname is gratis en aanmelden kan nog tot en met 31 augustus a.s. Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden op de website van Stichting Citymarketing Regio Amersfoort.

Foto I: Kloostertuin van Leerhotel het Klooster
Foto II: Kontakt der Kontinenten

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.