Discover the finest spaces
Delen

Studio 21 wordt verbouwd voor nieuwe dinnershow ‘Madame Jeanette’

Vanaf dit najaar is er een opvolger voor de onlangs gestopte dinnershow Pandora in Studio 21. Tribe Company, TWOFIFTYK en Oseven werken samen aan een nieuwe ervaring voor de traditionele dinnershow. In de nieuwe show Madame Jeanette krijgen bezoekers een nieuwe ervaring in belevend eten voorgeschoteld. Studio 21 wordt volledig omgebouwd en er werken diverse artiesten en chefs aan de nieuwe voorstelling op het gebied van receptuur, scenario’s en muziek. De première staat gepland voor begin oktober, de kaartverkoop voor de show is inmiddels gestart. Het belooft een spectaculaire avond uit met zakelijke gasten!

De ontwikkeling van de show is in handen van de producenten Tribe Company en TWOFIFTYK. Beide bureaus hebben veel ervaring in het bedenken en produceren van bekende (internationale) muziek events, zoals De Vrienden van Amstel LIVE en Armin Only, de wereldtour van DJ Armin van Buuren. “Deze partijen denken totaal anders over de wereld van dinnershows. Exact wat we nodig hebben om een volgende stap te maken met Studio 21”, vertelt Richard Jonker, general manager van eventcateraar Oseven die verantwoordelijk is voor het culinaire aspect van de show.

Studio 21

Dinnershow 2.0

Oseven vatte al snel na de overname van Studio 21 het plan op voor een geheel nieuwe show. “Het idee is om iets te maken wat nog nooit eerder is vertoond in dinnershow-land. Om een show te ontwikkelen als ‘restaurant met entertainment’, in plaats van andersom. Daarmee denken we 180 graden anders en openen we een gloednieuw hoofdstuk in belevend eten. Geen show meer van een afstand bekijken, maar een avond lang front-row genieten in de wereld van een echt restaurant.” Over de verdere invulling van de avond blijft de Oseven-directeur mysterieus. De komende maanden zal steeds meer onthuld worden over de nieuwe dinnershow.

Nieuwe koers RTL

Voorganger Pandora kondigde in juli 2018 aan te stoppen met de dinnershow. Na 3,5 jaar en 151 voorstellingen was de koek op voor Pandora dat onder culinaire leiding stond van tv-kok Ruldolph van Veen. Reden hiervoor is de nieuwe koers van RTL, die voorheen de exploitatie deed van Studio 21 op het Mediapark in Hilversum. De dinnershow paste niet meer in het nieuwe beleid. Op 1 juli 2018 kreeg Oseven de evenementenlocatie overgedragen, inclusief de organisatie van dinnershow Pandora.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.