Discover the finest spaces
Delen

Luxueus vergaderen bij nieuwe locatie Creative Valley Collectiv pal naast Utrecht CS

Mooie materialen, goede stoelen, veel kleur en sfeer. Een evenement organiseren of vergaderen in stijl doe je bij Collectiv in Utrecht, onderdeel van kantoor-, werkplek- en short stay appartementen verhuurder Creative Valley. Onlangs ging de splinternieuwe vergaderlocatie pal naast Utrecht Centraal open. “Wij houden van sfeer neerzetten. Bij ons is je ontvangst net iets warmer en persoonlijker”, aldus Klaas Bruinsma van Creative Valley.

Collectiv bestaat uit zes speels en gezellig ingerichte zalen voor kleinschalige meetings of wat grotere presentaties en workshops tot vijftig personen. Iets verderop, op Businesspark Papendorp, ligt de bijzondere buitenplaats van Collectiv: The Pavilion. Dit is een stijvol en hightech ingericht glazen paviljoen dat je exclusief kunt huren voor vergaderingen, private dining of kleine evenementen. Klaas: “Hier ben je echt even weg van alles. Totale privacy en een weids uitzicht, op het kruispunt van de A12 en de A2. We noemen het ’t meest stijlvolle en luxueuze hutje op de hei.”

Creative Valley

De zalen en exclusieve buitenruimte van Collectiv zijn onderdeel van Creative Valley. Zo’n tien jaar geleden was dit bedrijf één van de eerste innovatieve kantoorformules in Nederland waar je een kantoor of werkruimte kon huren en waarbij alles voor je geregeld is. “Bij ons zitten niet alleen bedrijven en ondernemers uit één bepaalde tak, maar ze doen juist bijna allemaal wat anders. Dat inspireert en geeft een erg fijne meerwaarde”, vertelt Klaas. “Onze kracht is dat we onze huurders zoveel mogelijk uit handen nemen. Wij verzorgen alles wat je nodig hebt om het meest uit je werk te halen. Maar dan beter. En makkelijker. En lekkerder. Wij hebben hosts die je klanten of pakketjes ontvangen, bieden extreem snel internet, regelen de schoonmaak en er is een geweldige brasserie waar je heerlijk kunt lunchen, en die alles kan verzorgen; van bitterballen tot vijfgangendiners. En dat alles in een mooie omgeving waar niet is bezuinigd op kwaliteit.”

Creative Valley is de dagelijkse bestemming voor een zeer uiteenlopende groep bedrijven en ondernemers; dat telt op tot een kleurrijke community waar je elkaar inspireert en vooruit helpt. En met de de opening van Collectiv als onderdeel van de nieuwe vestiging aan het Stationsplein van Utrecht CS kan iedereen nu ook komen voor een vergadering of een evenement. “Brasserie La Vallée verzorgt alle hapjes, een walking dinner of een heerlijke lunch tijdens je vergadering, maar je kunt er ook gaan eten na je meeting of event. Hierdoor ontstaat er reuring en een mooie kruisbestuiving tussen de bedrijven van Creative Valley en de gasten van Collectiv.”

Collectiv

Dat er veel aandacht aan het interieur in de ruimten van Collectiv is besteed, merk je aan alles. Zo is er The Classic, een intieme vergaderruimte voor maximaal acht personen, geïnspireerd op de klassieke herenkamers van weleer, met een prachtige houten tafel en stijvolle kuipstoelen als eyecatcher. Of The Study, een ruimte die is ingericht als een gezellige studeerkamer met prachtige kunst, mooie materialen en tijdloos designmeubilair. Voor wat grotere presentaties of workshops is er The Auditorium voor maximaal vijftig personen of The Workshop, waar dertig mensen terecht kunnen. Ook in deze grotere zalen is veel aandacht besteed aan mooie materialen, sfeervolle inrichting en flexibele indeling.

De hosts van Collectiv verwelkomen jou en je gasten niet alleen, ze kunnen natuurlijk ook met je nadenken over de inhoud van je event of vergadering. De aankleding regelen en catering op maat kan ook: “De koks van La Vallée kunnen rekening houden met allerlei wensen. Vegetarisch, vegan, noem maar op. Maar een broodje kroket is ook prima. Alles is kwalitatief gewoon goed en dagvers. Dat hoge niveau vinden we belangrijk”, vertelt Klaas. “We weten hoe belangrijk lekker eten en drinken is voor het succes van jouw event”.

De kers op de taart van Collectiv ligt bij de eerste vestiging van Creative Valley op Businesspark Papendorp in Utrecht. De luxe buitenplaats The Pavilion biedt volledige privacy en kan gebruikt worden voor onder andere intieme vergaderingen, private dining of kleine evenementen. De ruimte heeft ramen aan alle kanten waardoor het voelt alsof je buiten bent. Het is niet moeilijk je te laten inspireren door een prachtige ruimte vol daglicht, mooie vergezichten en een buitengewoon luxe inrichting. Door de open keuken krijgt een diner of lunch bij The Pavilion een leuk interactief element, maar je kunt ook zelf aan de slag tijdens een kookworkshop. 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.