Discover the finest spaces
Delen

Zes trainingslocaties in Utrecht waar je zeker indruk mee maakt!

Soms is het goed om samen met jouw team met volle focus in te zetten op effectiviteit, productiviteit of persoonlijke ontwikkeling. Een training met een inspirerende gastspreker is daarom nooit verkeerd! Na een succesvolle training til je de kwaliteiten van jouw gasten of collega’s naar een hoger niveau. Een inspirerende locatie kan daar goed bij helpen, want het gaat niet enkel om de inhoud, maar ook om de sfeer. Onderstaande trainingslocaties in Utrecht denken graag met je mee en doen er alles aan om jouw training tot een groot succes te maken!

KONTAKT DER KONTINENTEN

Deze eigentijdse locatie met een rijke historie ligt midden in het land en bestaat uit twee gebouwen die ooit dienstdeden als missiehuis en klooster. Vandaag de dag vormen ze samen een conferentiehotel met 25 zalen in verschillende afmetingen, waarin veel valt te variëren qua opstelling. Tijdens een training ga je de bostuinen voor een buitenbreak. In de inspirerende natuur bereik je ongetwijfeld veel meer! Met de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar met alle gemakken en faciliteiten van nu, én een wereldse gastvrijheid, is Kontakt der Kontinenten een ideale locatie voor trainingen!

CREATIVE VALLEY COLLECTIV

Bereikbaarder wordt het niet. Midden op het bruisende stationsplein van Utrecht Centraal en op loopafstand van de mooie binnenstad vind je Creative Valley Collectiv. Een serie van zes unieke, high-end meeting-, training- en eventruimten. Een 1 op 1 training in de warme Study, of een scrumsessie in de creatieve Workshop met gehele whiteboard wand? Alle ruimten zijn flexibel, multifunctioneel en perfect geoutilleerd. Bij Collectiv draait alles om samen werken, samen ideeën uitwisselen en samen resultaat boeken in een intieme, stijlvolle en een inspirerende omgeving. Laat het team weten wat jouw gasten nodig hebben. Creative Valley zorgt voor de rest!

DE WINKEL VAN SINKEL

Aan kleur en inspiratie geen gebrek bij Winkel van Sinkel in hartje Utrecht. In het prachtige historische pand vind je maar liefst tien ruimten in verschillende formaten en stijlen. Ideaal voor een training in welke vorm dan ook. Zo heb je vanuit de Balzaal, met haar rode muren en zwarte accenten, een uniek uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. Het toegewijde team staat klaar om de ervaring tot een groot succes te maken. Je vindt hier een uitstekende catering om tijdens of na een training van te genieten en de state-of-art techniek maakt dat jouw boodschap niet verloren gaat!

KAREL V

Bij Grand Hotel Karel V vind je iets wat bijna nergens mogelijk is: 10.000 vierkante meter aan tuinen middenin Utrecht. Hierdoor hebben jouw gasten en jij alle ruimte. Zo zijn er twee tuinen vol met bijzondere bomen en planten: de ‘Manschappentuin’ en de ‘Officierstuin’. Genoemd naar de tijd waarin er een militair hospitaal in het monumentale gebouw gevestigd was. Daarnaast zijn er maar liefst dertien unieke zalen voor verschillende groepsgroottes. Ook meerdaagse trainingen of heisessies zijn hier ideaal vanwege de 121 sfeervolle hotelkamers, de bistro en het restaurant van Karel V. Een complete toplocatie vol mogelijkheden!

CARLTON PRESIDENT

Dit kleurrijke en gewaagde hotel is geen dertien in een dozijn evenementenlocatie. Je vindt hier elf verschillenden ruimten met elk een andere sfeer. Immense whiteboards aan alle wanden en smart boards waarop je de vruchten van jullie harde werk met een druk op de knop digitaal kan delen. Voor een training ben je bij Carlton President helemaal op de juiste plek. Welke ambiance, prijsniveau, hapjes of ontmoetingsmomenten je ook zoekt, de openbare (ontmoetings)ruimten die overal in het hotel te vinden zijn, krijg je er gratis bij!

FORT DE BATTERIJEN

In het groene hart van Utrecht ligt Fort De Batterijen, een bijzondere evenementenlocatie die bestaat uit vijf verschillende objecten, waaronder drie bunkers die verspreid liggen over het terrein. Wat ooit het slaapvertrek en de wachtruimte van de manschappen was, is nu een bijzondere ruimte voor meetings en events. Het Wachthuis is een inspirerend gebouw voor een training waarbij je gasten geïnspireerd worden door de prachtige gewelven en gevelpuien. Ook De Artillerieloods is met 250m2, twee subruimten en haar prachtige uitzicht, een ideale locatie voor een training waarbij fluitende vogeltjes op de achtergrond meegenieten van jullie programma!

Meer trainingslocaties in Utrecht

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties te vinden in Utrecht voor een uitdagende training. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere trainingslocaties in Utrecht! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.