Discover the finest spaces
Delen

Leonardo Hotel Breda City Center ondergaat grondige renovatie

Meer privacy tijdens een groot event. Dat was iets wat Leonardo Hotel Breda City Center gasten wil bieden. Daarom startte onlangs een grootscheepse renovatie. Naar verwachting is alles klaar vóór de zomer van 2024 helemaal klaar.

Wat er precies gaat gebeuren, vertelt Priscilla Seoram-Jackson, General Manager van Leonardo Hotel Breda City Center. “Vijf zalen op de eerste etage en één zaal in het souterrain krijgen een make-over. Daarnaast wordt er nog een ruimte gecreëerd op de begane grond die als boardroom en tevens private dining benut kan worden.”

Leonardo Hotel Breda City Center

Priscilla: “De vijf zalen op de eerste etage blijven vooral beschikbaar voor vergaderingen, trainingen en meetings. Maar door meer eenheid, sfeer en de mogelijkheid om al deze zalen te koppelen als één grote ruimte van 195 vierkante meter, kunnen we hier nu bijeenkomsten tot 120 personen verzorgen, inclusief een private koffiecorner. We merken dat grote groepen behoefte hebben aan privacy en dat bieden wij op deze manier. De zaal in het souterrain zal zich uitstekend lenen voor het onderbrengen van groepsevenementen, teambuilding activiteiten en diverse borrel mogelijkheden.”

Uiteindelijk komt er één ruimte bij die gebruikt kan worden voor private dining tot 16 personen. “Deze ruimte is 25 vierkante meter”, licht Priscilla toe. “Tevens zal de ruimte in het souterrain veranderen van functie naar een multifunctionele ruimte voor allerlei soorten events, deze ruimte is 88 vierkante meter. Geschikt tot zo’n zeventig personen.”

Alleen maar beter

Ze benadrukt dat ze dezelfde service blijven bieden zoals ze dit al doen. “Echter zal er een toevoeging zijn door middel van het vernieuwde product dat past bij ons hotel en de service die wij bieden. Een moderne zowel zakelijke als leisure locatie. Dus het wordt alleen maar beter.” Als klant kan je er terecht voor allerlei events. “Denk aan jubileumborrels, feesten; eigenlijk van alles op aanvraag. Wil je net iets anders? Ons team denkt graag met je mee. Qua catering kan je denken aan driegangen- en viergangendiners, buffetten, walking dinners, borrelhapjes en zomer- en winterbarbecues in de daarbij behorende aankleding/stijl.”

Nieuw vergaderconcept

Voor wie wil vergaderen biedt Leonardo Hotel Breda City Center, net als alle andere Leonardo Hotels, sinds kort het nieuwe concert ‘Now we’re talking’. Priscilla: “Met het nieuwe concept ‘Now We’re Talking’ willen we naast de perfecte uitvoering van vergaderingen en events, inclusief de juiste vergadertools, ook ervaringen creëren die leiden tot inspirerende en onverwachte gesprekken en verrassende ontspanningselementen. Vanaf het begin tot het einde van jouw bijeenkomst, zorgen wij voor elke stap.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.