Discover the finest spaces
Delen

Bordspellen, complimentkaartjes en live cooking tijdens events bij Leonardo Hotels

Meetings en events saai? Zeker niet, als het aan Leonardo Hotels ligt. Met het nieuwe concept ‘Now We’re Talking’ wil Leonardo Hotels een ‘spark for conversation’ creëren, zodat er oprechte connecties kunnen ontstaan tussen gasten, collega’s of deelnemers van een event. Het nieuwe concept wordt vanaf nu toegepast op alle events bij Leonardo Hotels binnen de Benelux: van Groningen tot aan Antwerpen. In alle formaten: van kleine board meetings en vergaderingen tot aan congressen en galadiners. Want behalve overnachten kan je bij Leonardo Hotels ook je zakelijke bijeenkomst houden.

Leonardo Hotels, met meer dan 230 hotels op meer dan 111 bestemmingen, kwam op het idee voor dit nieuwe concept doordat de wereld van zakelijke events flink in beweging is. Dit vooral door de coronapandemie; die heeft ervoor gezorgd dat we steeds meer, en blijvend, hybride werken én dat meetings, zowel online als fysiek, ontzettend zijn toegenomen. Waar meetings, congressen en events eerder een doorsnee zakelijk karakter hadden, staan nu vooral verbinden, oprechte connecties, inspireren en motiveren centraal. En dus speelt Leonardo Hotels met het nieuwe eventconcept in op deze veranderende behoefte.

Leonardo Hotels

“Meetings & events hebben vaak een zakelijk karakter, maar wij zijn van mening dat ze niet ‘saai’ hoeven te zijn”, legt Alexander Kluit, Managing Director Leonardo Hotels Benelux, uit. “Wij vinden dat meetings en events verbindend, leuk, verrassend en oprecht moeten zijn. Met het nieuwe concept ‘Now We’re Talking’ willen we naast de uitvoering van vergaderingen en events met de juiste vergadertools, ook ervaringen creëren die leiden tot inspirerende en onverwachte gesprekken en verrassende ontspanningselementen.”

Zo kun je bij de bekende hotelketen bijvoorbeeld gebruik maken van unieke ‘conversation starters’ om het gesprek aan het begin van een meeting of event op gang te brengen. Verder zijn er bordspelletjes aanwezig, kun je een potje tafeltennissen of yogasessie boeken tijdens een break in je meeting of event. Hierdoor kunnen deelnemers weer opgeladen verdergaan met de meeting. Ten slotte zijn daar ook nog de zogeheten ‘compliment cards’ -voor oprechtere connecties tussen gasten – en live cooking opties. Met al deze nieuwe elementen wil Leonardo Hotels net dat extra stapje zetten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.