Discover the finest spaces
Delen

Apollo Hotel Vinkeveen gaat verder als Leonardo Hotel Vinkeveen

Afgelopen week heeft Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam haar naam veranderd naar Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam. De rebranding is onderdeel van de uitgebreide herpositionering van alle Apollo Hotels in Nederland. Het hotel ziet het als een kans om, dankzij de naamsbekendheid van Leonardo Hotels in Duitsland en Engeland, het Event Centre Vinkeveen voor zowel internationale en nationale zakelijke events nog beter op de kaart te zetten.

Op de grote rode letters na is er aan de uitstraling van de locatie niks veranderd. De naamswijziging werd uitgebreid gevierd met een officiële heropening. De locatie bestaat uit het hotel, wat 4,5 jaar geleden gloednieuw is geopend, met daarin restaurant The Harbour Club Vinkeveen. Een jaar later werd het nieuwe Event Centre Vinkeveen toegevoegd aan de locatie. Leonardo Hotels gaat voor een chique uitstraling waarbij luxe en gemak voor de zakelijke bezoeker en het organiseren van congressen centraal staat.

Leonardo Hotel Vinkeveen

Catering wordt verzorgd vanuit The Harbour Club Vinkeveen. Het restaurant staat bekend om de luxe uitstraling en puur en intens genieten. Hierbij zijn er voor zakelijke events allerlei soorten verschillende arrangementen. Uitlopend van een vergadering met lunch, een grootse productlancering gecombineerd een walking dinner.

Dit jaar en volgend jaar worden alle Apollo hotel ge-rebrand tot Leonardo Hotels. Het hotel in Vinkeveen is de vijfde locatie in Nederland. Begin volgend jaar krijgen naar verwachting de overige Apollo Hotels (behalve het hotel in Amsterdam) een rebranding.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.