Discover the finest spaces
Delen

Kontakt der Kontinenten verkozen tot ‘Vergaderlocatie van het jaar 2013’

De vergaderlocatie van het jaar verkiezing is een event georganiseerd door Businessbookers BV. Zij organiseren events voor de zakelijke markt via web, print  live events. Tijdens de verkiezing wordt de een winnaar gekozen door de boekers van Businessbookers. De winnaar wordt  gekozen aan de hand van beoordelingen van zakelijke boekers en professionals van Businessbookers BV (o.a. vergaderen.nl en congres.nl).

Uit het rapport
“Kontakt der Kontinenten heeft een zeer hoge score als het gaat om haar service en gastvrijheid. De gast krijgt een eerlijk product van hoge kwaliteit. De centraal gelegen locatie in de bossen biedt tal van faciliteiten op het gebied van vergaderen, trainingen en congressen. Deze locatie streeft naar een optimale kwaliteit van haar product, duurzaamheid is een belangrijk aspect van deze kwaliteit. Businessbookers BV heeft deze locatie dan ook uitgeroepen tot vergaderlocatie van het jaar.”

Kontakt der Kontinenten
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is centraal gelegen in Utrecht aan de Wegh der Wegen. Het hotel heeft 131 hotelkamers, 25 vergaderzalen (voor 2 tot 200 personen)  en een groot bosterrein dat geschikt is voor buitenactiviteiten. Ook in 2014 heeft het hotel het duurzaamheidscertificaat Green Key Goud en valt in de categorie 3-vergaderhamers.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.