Discover the finest spaces
Delen

Vijf inspirerende locaties voor een meerdaags evenement

Organiseer je een meerdaags evenement voor een groep internationale bezoekers? Zoek je een inspirerende setting weg van de kantoortuin of jouw thuiswerkkantoor? Ver van de dagelijkse beslommeringen op de werkvloer kan je volledig focussen op de sfeer in de groep en het onderwerp van de bijeenkomst. Overdag vergaderen of trainen, gezellig samen dineren en de dag afsluiten met een borrel. En de volgende dag hoeft niemand in de file te staan, maar stap je na het ontbijt gewoon de vergaderruimte binnen. Wij  bezochten vijf inspirerende locaties voor een meerdaags evenement waar je kunt overnachten!

KASTEEL DE HOOGE VUURSCHE

Wanneer je vergadert op deze prachtige, groene en inspirerende plek merk je dat de energie stroomt, waardoor je het maximale uit de vergadering haalt. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat rust en intimiteit een positief effect hebben op de effectiviteit van een meeting. En al helemaal in een bosrijke omgeving. Voeg daar onze uitgebreide en heerlijke lunch aan toe en je weet waarom een meeting in het Koetshuis van Hooge Vuursche een goede keuze is. Haal meer rendement uit jullie vergadering of training en maak je hoofd leeg tijdens een ontspannen wandeling in de pauze. Overnachten kan in één van de kasteelkamers.

KONINKLIJK INSTITUUT VOOR DE TROPEN

Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) is een locatie met ongekende allure. Het barst van de historie en authentieke details, zoals de Marmeren Hal met twaalf soorten marmer. Het KIT heeft een unieke locatie in het hartje van Amsterdam, met een prachtige binnentuin. De combinatie van kleine en grote zalen, zorgt voor afwisseling in de programma’s tijdens een meerdaags evenement. De ene dag kan je afsluiten tussen het marmer en de andere dag in het aangrenzende café de Tropen. In het najaar van 2024 is het zelfs mogelijk om te verblijven in hun geheel vernieuwde en duurzame hotel. Het allermooiste aan het KIT is dat door je evenement te organiseren bij hun je bijdraagt bij aan de duurzame projecten van het instituut en daardoor aan wereldwijde impact.

KONTAKT DER KONTINENTEN

Eén ding is zeker. Bij Kontakt der Kontinenten kan je optimaal genieten van de buitenlucht tijdens een meerdaags evenement. Je hebt hier alles onder één dak. Met 25 zalen met een capaciteit van 2 tot 220 personen, 130 hotelkamers én een modern restaurant hoeven jouw gasten nergens heen. Centraal gelegen, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en met zalen met een werelds tintje is dit conferentiehotel de ideale locatie voor een nieuwe dosis inspiratie. De bosrijke omgeving vormt een eigen bostuin voor teamactiviteiten. De locatie bestaat uit twee gebouwen die ooit dienstdeden als missiehuis en klooster. Met de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar met alle gemakken en faciliteiten van nu!

OESTERDAM

Stel je voor: een privé-eiland voor jouw meerdaags evenement, met luxe villa’s, een hotel, haven, de Marina Beachclub en een centrum voor actieve of relaxte teambuildingsactiviteiten. Bij het Zeeuwse Oesterdam organiseer je bijzondere evenementen met een gegarandeerd vakantiegevoel. Je vindt er alles op één locatie. Bij mooi weer borrel je na een vergadering heerlijk op het dakterras. Je vindt er een à-la-carte restaurant en je hebt altijd één aanspreekpunt voor en tijdens jouw evenement. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien, liggen voor het grootste deel aan het water en hebben bijvoorbeeld een aanlegsteiger of sauna!

LANDGOED KLARENBEEK

Een bijzondere mix van prachtige natuur en monumentale fabriekspanden vind je bij Landgoed Klarenbeek op de Veluwe. Ooit werd hier koper en hout bewerkt met behulp van de waterkracht van een waterval. Inmiddels zijn de gebouwen gerestaureerd zonder dat het unieke industriële karakter verloren is gegaan. Er zijn zes inspirerende vergaderruimten in verschillende groottes waar vanuit je zo naar buiten loopt, de natuur in. Maak tijdens je meerdaags evenement een wandeling over het landgoed en breng een bezoek aan imker Wim, volg een workshop, geniet van een heerlijke proeverij of plak er een overnachting aan in de Bed & Breakfast van Landgoed Klarenbeek. Daarnaast wordt er ook nog eens gekookt met producten uit eigen moestuin. Mogelijkheden zat en rust gegarandeerd!

DE LAAPE

Bij de intieme evenementenlocatie De Laape in het Friese Warten zijn ze ervan overtuigd dat vergaderen in de natuur leidt tot het nemen van betere beslissingen. En aan natuur geen gebrek rond deze duurzaam gerestaureerde boerderij aan het water. Er zijn twee lichte en natuurlijke kassen die ideaal zijn voor kleine presentaties, workshops of andere onderdelen van je meerdaagse event. Met een wat grotere groep kun je terecht in de moderne boerderij met meerdere break-out mogelijkheden. ‘s Avonds genieten jullie lekker bij het kampvuur of tijdens een diner met lokale en seizoensgebonden gerechten om daarna te ontspannen in de achttien comfortabele eenpersoonskamers.

Meer inspirerende locaties voor een meerdaags evenement

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer evenementenlocaties te vinden. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.