Discover the finest spaces
Delen

Kick-Off Utrecht Business in het Utrechtse Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum vormde het bijzondere decor van de eerste Business Ontmoet Business (BOB) Borrel in Utrecht. Dit beproefde netwerkconcept is door uitgeverij Van Munster Media eerder al in de regio’s Noord-Limburg, Rivierenland, Gelderse Vallei en Oost-Gelderland uitgerold en vond op 15 september voor het eerst plaats in Utrecht. Speciale gasten oud-wielrenster Leontien van Moorsel en Cor Jansen van Business Peloton Utrecht gaven de Kick-Off van het Utrechtse netwerkevent een sportief tintje.

De Vuurproef en Tour de France
Initiatiefnemer van de Business Ontmoet Business bijeenkomsten, Danny Toonen, kan er kort over zijn. De eerste BOB-borrel voor de regio Utrecht kon maar op één plek plaatsvinden: “Een schitterende locatie in hartje Utrecht. Met fantastische faciliteiten en voor iedereen goed bereikbaar.” De deelnemers mochten eerst kennismaken met de prijswinnende nieuwe attractie van het museum, de Vuurproef. Daarna volgde het plenaire programma in de theaterzaal waar de ruim 100 gasten welkom werden geheten door museumdirecteur Paul van Vlijmen. Tot slot de praatte Cor Jansen van Business Peloton Utrecht de gasten bij over de organisatie van de Tour de France 2015. Hoogtepunt van de avond was het interview met Leontien Zijlaard-van Moorsel en Michael Zijlaard over haar sportcarrière, het overwinnen van een eetstoornis en haar huidige project: de realisatie van het Leontienhuis.

“De eerste BOB-borrel voor de regio Utrecht kon maar op één plek plaatsvinden: een schitterende locatie in hartje Utrecht.”

 

Netwerken op informele wjze
Danny Toonen: “Het was een groot succes, ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Na het bezoek aan de Vuurproef waanden we ons direct in een andere wereld. De voortreffelijke verzorging door cateraar Vermaat met onder andere een walking diner maakte het tot een zeer geslaagde avond.” BOB is een netwerkplatform voor een brede doelgroep. “Ondernemers, directeuren en professionals van bedrijven, overheden en non-profitorganisaties in de betreffende regio kunnen gedurende deze netwerkevenementen op informele wijze in contact te treden met gelijkgestemden. Juist de persoonlijke contacten, de verhalen die mensen te vertellen hebben en het uitwisselen van ervaringen is bij ons van wezenlijk belang. Het Spoorwegmuseum was de ideale plek om al deze mensen bij elkaar te brengen”, aldus een tevreden Danny Toonen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.