Discover the finest spaces
Delen

Inschrijving Gouden Giraffe Event Awards van start

Op zoek naar het meest impactvolle evenement van Nederland

De inschrijving voor de Gouden Giraffe Event Awards is weer geopend. De prijs voor de meest impactvolle events binnen de marketing en communicatiemix van bedrijven, overheden en overige organisaties, gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste evenementen van Nederland. Vorig jaar wonnen Heineken, Twitter, Van Gogh-musuem, Exact en de Nucleair Security Summit (NSS). Wie gaan er dit jaar vandoor met de Gouden Giraffe?

“in overleg met kopstukken uit de evenementenbranche is besloten om dit jaar ook een prijs uit te reiken voor de Beste Incentive”

De gouden beeldjes worden uitgereikt in 6 categorieën. Vorig jaar waren dit nog 5 categorieën, maar in overleg met kopstukken uit de evenementenbranche is besloten om dit jaar ook een prijs uit te reiken voor de Beste Incentive. Daardoor kunnen bedrijven met hun evenement dit jaar inschrijven in de categorieën Beurzen, Brand Events, Congressen, Incentives, Interne Events en Relatie Events.

Oeuvreprijs en publieksprijs

Naast de 6 Awards is er ook weer een oeuvreprijs voor een persoon die veel betekent, of betekend heeft, voor de evenementenbranche. Die prijs ging bij de vorige editie naar Pieter Bas Boertje van D&B eventmarketing. Tot slot is er nog een publieksprijs. Voor beide prijzen volgt een online stemming via EventBranche.nl. De online stemmen worden meegenomen naar het live moment, waar de honderden aanwezige corporate marketeers en eventprofessionals live de laatste stemmen uitbrengen.

Inschrijven staat open voor alle events die met hun doelstelling passen binnen 1 van de 6 categorieën.

[Foto: Clickshots.nl]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.