Discover the finest spaces
Delen

Gouden Giraffe Event Awards 2015: Dit zijn de winnaars

De Fokker Terminal in Den Haag was even het middelpunt van de Nederlandse evenementenbranche. Op 12 februari werden in de industriële eventlocatie De Gouden Giraffe Event Awards uitgereikt voor de beste zakelijke evenementen van de afgelopen jaren. Onder de genomineerden grote events als SAIL Amsterdam 2015, De Nuclear Security Summit (NSS) in het World Forum Den Haag en de opening van het Van Gogh Museum.

Gouden Giraffe Fokker Terminal

De Gouden Giraffe is de prijs voor de meest impactvolle en effectieve eventmarketing en live communicatie. Het is de eerste keer sinds jaren dat de Gouden Giraffe Event Awards werden uitgereikt, dus de verwachtingen waren gespannen. Eventbranche.nl nam de organisatie in 2014 over van CLC Vecta en High Profile Events en beloofde een vernieuwd concept. Dat vernieuwde concept zat met name in voorrondes in december vorig jaar, waarbij een aantal publieksprijzen werden uitgereikt. Tijdens het echte event werden in totaal zeven bronzen giraffen uitgereikt. Er gingen beeldjes naar de winnaars in de categoriën Beurzen, Congressen, Brand Events, Interne Evenementen en Relatie Evenementen. Daarnaast werd een Oeuvreprijs uitgereikt voor de game changer van het jaar en een overkoepelende award voor het ‘Evenement van het Jaar’.

De winnaars per categorie:

Beurzen – Exact Live 2015

Exact

Opdrachtgever: Exact

 


 

 

Brand Events – Opening entreegebouw Van Gogh Museum

xsaga

Opdrachtgever: Van Gogh Museum

Bureau: Xsaga

 


 

 

Congressen – Nuclear Security Summit

NSS

Opdrachtgever: Ministerie van Buitenlandse Zaken

Indiener: World Forum Den Haag

 


 

Interne Evenementen – Sol’s Independence Day

MOVE

Opdrachtgever: Sol / Heineken

Bureau: MOVE

 


 

 

Oeuvreprijs – Pieter Pas Boertje

pieter bas boertje

Dechesne & Boertje Eventmarketing

 


 

 

Evenement van het Jaar Award – Opening entreegebouw Van Gogh Museum

Bureau: Xsaga)


Tijdens de awardshow werd gebruik gemaakt van de omvang en bijzondere elementen van de locatie. De enorme hangar was in tweeën opgedeeld, zodat de borrel en het feest in een andere ruimte plaatsvonden dan de uitreiking. Tijdens de show werden beelden geprojecteerd op de grote hangardeuren achter presentator Dennis Storm, met video mapping op maat gemaakt van de grote deuren.

[Foto’s: Clickshots.nl]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.