Discover the finest spaces
Delen

Gouden Giraffe 12 februari in Fokker Terminal Den Haag

De Gouden Giraffe is terug: op vrijdag 12 februari zal bekend worden wie het beste evenement van Nederland heeft georganiseerd. Tijdens de Event Awardshow in de Fokker Terminal in Den Haag worden onder toeziend oog van honderden eventprofessionals de winnaars bekend gemaakt.

‘We vieren dan ons vak en de steeds grotere rol van events binnen marketing en communicatie. Naast de awardshow zelf, wordt het een avond vol lekker eten en drinken en een groot afsluitend feest. Ik zelf vind dat iedere bevlogen eventprofessional hierbij aanwezig moet zijn, omdat we zo samen het event als marketing- en communicatiemiddel op een groots podium zetten’, aldus Sjoerd Weikamp, mede-organisator van de Gouden Giraffe Event Awards en eigenaar van EventBranche.nl. Voor wie nog geen kaart heeft: www.gouden-giraffe.nl

Vooruitlopend op de Gouden Giraffe Event Awards reikte de organisatie al een publieksprijs uit, tijdens het live event Learn from the Best. Uit de 16 genomineerden koos de publieksjury vijf winnaars.

Winnaar interne events: Sol’s Independence Day | Bureau: Move

Sol’s Independence Day liet senior marketing managers van het biermerk vanuit de hele wereld bijeen komen op Forteiland IJmuiden, op een event waarmee ze persoonlijk betrokken werden bij de revolutie van Sol. MOVE baseerde zich voor het concept op de quote van Steve Jobs: ‘it’s more fun to be a pirate than to join the navy’.

Winnaar relatie events: Allseas Inauguratie Pioneering Spirit

Begin 2015 is Pioneering Spirit, Allseas’ nieuwe schip voor platforminstallatie, platformverwijdering en pijpleggen, in de vaart genomen. Eind februari vond de inauguratie van het schip plaats. Onder leiding van Allseas & Partners werd in de Alexiahaven op de Tweede Maasvlakte in Rotterdam een hoogwaardig driedaags evenement gerealiseerd dat door zo’n 4000 klanten, medewerkers en leveranciers van Allseas bezocht is.

Winnaar brand events: Introducing The Green Gallery | Opdrachtgever: Bloemenbureau Holland | Bureau: The Gardeners

 

De passage onder het Rijksmuseum werd naar een idee van activatiebureau The Gardeners omgetoverd tot een èchte Green Gallery, die de online wereld van het magazine letterlijk tot leven bracht. Een divers gezelschap van internationale pers, online influencers en contributors aan het magazine konden in deze artistieke setting, gecreëerd door The Wunderkammer, de schoonheid van bloemen en planten ervaren en zien wat je met bloemen kunt doen, zoals ook het magazine zelf doet.

Winnaar Beurzen: The Unmanned Systems Expo

De TUSExpo is gericht op de snelgroeiende markt van onbemande systemen zoals drones en robots. Er worden commerciële en civiele toepassingen getoond op het gebied van onder meer veiligheid, landbouw, industrie, wetenschap, space, entertainment, defensie en natuurbescherming. In 2015 werd de beurs voor het eerst georganiseerd in het World Forum Den Haag, met het doel in één keer een internationale aansprekende positionering te krijgen.

Winnaar Congressen: Nuclear Security Summit

Ingestuurd door: World Forum Den Haag

Op 24 en 25 maart vond in het World Forum in Den Haag de grootste top in de geschiedenis van Nederland plaats, de Nuclear Security Summit 2014 (NSS). Hierbij waren 58 wereldleiders aanwezig, waaronder de Amerikaanse president Barack Obama. Het trok rond de 5.000 delegatieleden en ca. 3.000 journalisten naar de stad Den Haag.

Lees ook het interview dat eerder op deze site verscheen met organisator Han-Maurits Schaapveld.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.