Discover the finest spaces
Delen

Indoor Skydive Roosendaal: een ‘geheime’ succesverhogende factor voor zakelijke meetings

Een zakelijke meeting of bijeenkomst is niet vanzelfsprekend een succesvolle. Volgens Indoor Skydive Roosendaal is er, naast de bekende factoren, een extra factor die het succes van een zakelijke meeting beïnvloedt.

Locatiefactor 
“Vanzelfsprekend speelt de locatie een belangrijke rol. Daarnaast draagt frisse lucht en een inspirerende inrichting bij aan het laten slagen van een bijeenkomst of meeting. Toch is er één succesverhogende factor die iedereen met zich meedraagt maar waarvan de kracht pas merkbaar is wanneer het vrijkomt.”

“Fysieke inspanning tijdens een uitdagende activiteit voorafgaand aan een meeting kan bijdragen aan het succes ervan.”

 

Adrenaline als succesfactor
Adrenaline is een hormoon dat onder andere vrijkomt bij fysieke inspanning. De alertheid wordt verhoogd en het zorgt voor een energie-boost doordat er meer zuurstof naar de hersenen gaat. Samen met het hormoon cortisol, dat in dergelijke situaties eveneens vrijkomt, zorgt het voor een betere werking van de hersenen.

Skydiven en vergadering
“Fysieke inspanning tijdens een uitdagende activiteit voorafgaand aan een meeting kan dus bijdragen aan het succes ervan.” Dat is de reden dat Indoor Skydive Roosendaal naast het indoor skydiven de mogelijkheid biedt voor vergaderingen, brainstorms of andere meetings. Met een ‘parachutesprong’, in een windtunnel met een windkracht van meer dan 200 km/uur, komt er een enorme adrenalinestoot vrij die tijdens een zakelijke meeting in de Inofec Skybox goed van pas kan komen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.