Discover the finest spaces
Delen

Brand New: HartelijkHoofddorp is nieuwe vergaderlocatie

Een voormalig graanpakhuis in Hoofddorp is omgebouwd tot een sfeervolle vergaderlocatie. HartelijkHoofddorp, zoals de locatie heet, biedt een sfeervolle, inspirerende omgeving voor vergaderingen, brainstorms en trainingen in een trendy, maar tegelijkertijd warme en huiselijke sfeer.

Het opvallende witte pakhuis dateert uit het jaar 1933, toen de familie Immink hier aan de Hoofdvaart een graanpakhuis bouwde om haar graanhandel uit te breiden. En zo gebeurde: tot 2004 lag de locatie vol met graan uit de Haarlemmermeer. Vandaag de dag is de derde generatie van de familie actief in dit gebouw, dat wel een nieuwe invulling kreeg.

Concept store & healthy food

Ellen Immink richtte het pakhuis eerst in als concept store, met fashion, gifts, home decoration en een healthy food café, gespecialiseerd in biologische, vegetarisch georiënteerde catering. Daar komt nu ook een bijzondere locatie voor meetings en events bij.

De vergaderlocatie van HartelijkHoofddorp bevindt zich aan de achterkant van het oude graanpakhuis, achter de concept store en het healthy food café. De vergaderruimte is smaakvol aangekleed met een warme, huiselijke sfeer, stoere materialen, een lekkere zithoek en open keuken, mooie design items en een professionele vergaderuitrusting. Aan de achterkant van de locatie bevindt zich een privéterras.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.