Discover the finest spaces
Delen

FloriWorld fleurt weer helemaal op na heropening

FloriWorld in Aalsmeer werd onlangs feestelijk heropend na een coronasluiting van vier maanden. De fleurige dagattractie waarbij bezoekers de magie van echte en virtuele bloemen beleven doet ook dienst als evenementenlocatie, zowel particulier als zakelijk. En natuurlijk kan zo’n bijeenkomst gecombineerd worden met een bezoek aan de attractie.

Burgemeester Guido Oude Kotte nam op vrijdag 2 juli de heropening voor zijn rekening door een bloemenlint door te knippen met een snoeischaar. Nu bezoekers weer kunnen genieten van alle bloemenpracht, geldt dat evenzeer voor deelnemers aan zakelijke bijeenkomsten.

Dagverse én virtuele bloemen

Omgeven door een mix van dagverse én virtuele bloemen kan men een keuze maken uit maar liefst veertien verschillende ruimtes met talloze mogelijkheden. Wie kiest voor een privé-openstelling van de attractie is natuurlijk helemaal verzekerd van een unieke beleving voor het hele gezelschap. Tijdens de interactieve experience worden bezoekers namelijk onderdeel van de bloemen- en plantenwereld en ontdekken zij wat deze groeiers en bloeiers betekenen voor ons dagelijkse leven.

De SkyLounge is het paradepaardje van FloriWorld. Deze maar liefst 415 m2 grote eventlocatie biedt een indrukwekkend uitzicht over Amsterdam, de bloemenveiling van Aalsmeer en Schiphol Airport. De ruimte leent zich perfect voor verschillende opstellingen door de luxe uitstraling en de hoge raampartij rondom. Het is een ideale plek voor congressen, diners, recepties en feesten. De maximale capaciteit van de SkyLounge bij een staande receptie is 650 personen.

Bloom en vergaderruimtes

FloriWorld beschikt daarnaast over een eigen restaurant. Restaurant Bloom kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden zoals ontbijt, lunch, diners, buffetten, borrels, en high teas. Ook beschikt FloriWorld over meerdere goed geoutilleerde vergaderruimtes tot maximaal 12 personen en diverse workshopruimtes.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.