Discover the finest spaces
Delen

Hotel Ernst Sillem Hoeve ontvangt vierde hotelster

Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder is sinds kort trotste eigenaar van vier hotelsterren. De hotelkamers hebben een upgrade gekregen in kwaliteit en uitstraling en voldoen sinds kort aan de eisen die de Europese Hotel Classificatie stelt.

In de afgelopen jaren is Hotel Ernst Sillem Hoeve druk bezig geweest met het verbeteren van de service en de kwaliteit van de hotelkamers. Het hotel telt 85 kamers die een moderne, comfortabele uitstraling hebben. Dankzij deze verbeteringen heeft het hotel zijn vierde hotelster gekregen. De kamers zijn van alle comfort voorzien en voldoen aan de eigentijdse eisen die de Europese Hotel Classificatie stelt.

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve is gelegen in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche. Een ideale omgeving om in alle rust te confereren, een stijlvol feest te organiseren of te ontspannen. De authentieke hoeve beschikt onder meer over twee stijlzalen die uitkomen op de sfeervolle bar de Ruif met openhaardkamer.  Maar ook het 7 hectare tellende park met outdooractiviteiten zoals outdoor koken biedt vele mogelijkheden voor een event.

Hotel Ernst Sillem Hoeve
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.