Discover the finest spaces
Delen

Private dining in nieuw restaurant Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve in Lage Vuursche opende onlangs zijn vernieuwde restaurant Rexdaelder. Hier wordt een bijzondere eet-ervaring geboden doordat alle gerechten op maat worden gemaakt en op natuursteen worden bereid in een grote open keuken. Ook zijn er mogelijkheden voor private dining in de gerenoveerde Forumzaal, naast het restaurant.

Interactie met de gasten moet centraal staan in het nieuwe restaurant. Zij kunnen dus precies doorgeven wat ze willen eten waarna dit ‘live’ wordt gekookt door chefkok Ronald Hansman en zijn team. Dit gebeurt op een grote kookplaat van natuursteen en een steengrill. Ook staat er een open koelsysteem midden in het restaurant waarin de salades staan.
Doordat de Forumzaal, naast het restaurant, ook helemaal is aangepakt, zijn daar verschillende mogelijkheden voor zakelijke meetings. De meeting vervolgens afsluiten met een private dining ervaring, behoort ook tot de opties.

Sfeerimpressie van het nieuwe restaurant Rexdaelder

Ernst Sillem Hoeve

De Ernst Sillem Hoeve staat al jaren bekend als ‘conferentiehotel’. Dit komt doordat de locatie maar liefst twintig vergaderzalen heeft van verschillende formaten. Hierdoor kunnen er zowel events als meetings worden gehouden en is er veel flexibiliteit. Zakelijke contacten kunnen eventueel ook blijven logeren in één van de 85 hotelkamers.

Over de naam van het nieuwe ‘live cooking’ restaurant, Rexdaelder, is goed nagedacht. In 1694 kocht Justus van Ewijck het landgoed namelijk voor 100 rexdaelders. Hier werd later het koetshuis op gebouwd. In 1926 werd dit koetshuis door het Nederlandsch Jongelings Verbond als buitenhuis gekocht en kreeg het de naam Ernst Sillem Hoeve.

Hotel Ernst Sillem Hoeve, Lage Vuursche
Restaurant Rexdaelder. Foto's: Ernst Sillem Hoeve
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.