Discover the finest spaces
Delen

Negen keer Groen Centraal vergaderen

Groen Centraal vergaderen

Groen Centraal is een samenwerkingsverband van negen conferentiecentra, die duurzaam ondernemen centraal hebben staan. Daarnaast liggen alle negen vergadercentra op de Utrechtse Heuvelrug. Deze bosrijke omgeving, midden in Nederland, is uitstekend bereikbaar. Bekijk hier welk van de negen locaties het beste aansluit bij jouw event; keuze genoeg! 

Kontakt der Kontinenten – Soesterberg

Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten

Vanuit een bosrijke omgeving kijk je op twee historische panden en een groot buitenterrein: Kontakt der Kontinenten. De locatie ligt op een prachtige plek, omgeven door de natuur. De congreszaal in dit conferentiecentrum is zeker een bezoekje waard. De prachtige kroonluchters, mozaïeken ramen en warme sfeer maken de ruimte helemaal af.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum – Zeist

Woudschoten

Woudschoten

Woudschoten 01

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum ligt op een bosrijke plek in Zeist, op een eigen landgoed van 45 hectare, verborgen in het groen achter een lange oprijlaan. Het bestaat uit een jaren ’30 villa met vergaderruimtes en twee moderne vleugels met congreszalen. Bij de hele locatie is de binnenkant op prachtige wijze verweven met buiten: de prachtige bosrijke omgeving komt overal naar binnen door grote plafondhoge ramen.

Landgoed de Horst – Driebergen

Landgoed de Horst grote foto

 

Landgoed de Horst

Mailtlandtheatheropst

Op Landgoed de Horst wordt kunst ingezet als bron van inspiratie. Je vindt er poëzie, objecten, beelden, foto’s en andere kunstuitingen. Het landgoed heeft elf gebouwen, met elkaar verbonden door een slingerende weg, en telt maar liefst dertig ruimtes in verschillende bouwstijlen. De weg begint bij het karakteristieke landhuis aan het begin van het landgoed en eindigt bij een modern gebouw aan de rand van het bos.

Hotel Bergse Bossen – Driebergen

Hotel Bergse Bossen

Hotel Bergse Bossen

Hotel Bergse Bossen

Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich het moderne Hotel Bergse Bossen. Hier kun je vergaderen in het bos en direct een frisse neus halen op een van de heerlijke privéterrassen! De nieuwste faciliteiten zorgen ervoor dat je niks mist tijdens een meeting of event. Op vijf minuten van de A12 is deze groene locatie supermakkelijk te bereiken.

Landgoed Zonheuvel – Doorn

Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel

Midden in de bossen vind je Landgoed Zonheuvel, een evenementenlocatie met vier verschillende gebouwen, elk verrassend met een eigen stijl en uitzicht. Van een klassieke kamer met tafellopers en barok stoelen in het Maarten Maartenshuis tot een strak modern ingerichte ruimte in een van de lodges. Een event van grote omvang is bij deze locatie geen gekke vraag, met een congreszaal van 500 man is alles mogelijk!

Hotel Ernst Sillem Hoeve –  Den Doler

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve ligt in de bosrijke omgeving van de Lage Vuursche, vijftien kilometer van Utrecht. De vergaderzalen hebben hoge ramen, waardoor de lichtinval maximaal is en buiten naar binnen wordt gehaald. De ruimtes sluiten op elkaar aan door het gebruik van rode en oranje kleuren. Dit alles maakt het een sfeervolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Landgoed ISVW (Internationale School voor Wijsbegeerte) –  Leusden

Landgoed ISVW

Landgoed ISVW

Landgoed ISVW

Landgoed ISVW heeft een maatschappelijke opdracht: alle inkomsten uit het horecabedrijf worden geschonken aan filosofiebeoefening, waarvoor de Internationale School voor Wijsbegeerte is opgericht. Het landgoed heeft een uitgesproken uiterlijk, door het houten frame om het gebouw heen. Houten balken vormen een halve cirkel, waarmee de bossfeer terugkomt in het pand. In elke vergaderzaal voegen de ramen een prachtig uitzicht aan ieder evenement toe.

Kaap Doorn Conferentiecentrum – Doorn

Kaap Doorn

Kaap Doorn

Kaap Doorn

Vergaderen zonder zorgen is het motto van Kaap Doorn Conferentiecentrum. Omgeven door het bos vind je hier vele mogelijkheden om in de vergaderbreaks een frisse neus te halen. Het bos komt zelfs terug in de decoratie van de vergaderzalen.

KNVB Campus – Zeist

KNVB Campus

KNVB Campus

KNVB Campus

Topsport en inspirerende evenementen versterken elkaar meer dan ooit op de nieuwe KNVB Campus. Het gloednieuwe trainingscentrum is gevestigd in Zeist, omgeven door de groene natuur en beschikt over de nieuwste innovaties op sportgebied. In dit ontwikkelcentrum maken topsportfocus, verbinding tussen teamleden en optimaliseren van persoonlijke kracht het verschil.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.