Discover the finest spaces
Delen

Hong Kong: waar modern en traditioneel samenkomen in eclectische omgeving

Hong Kong: een stad van wereldse proporties. Met ruim zeven miljoen inwoners is dit een knap staaltje Chinese indrukken opdoen. Hong Kong is een stad waar cultuur nog steeds bloeit, maar ook waar zakenreizigers zich al jaren thuisvoelen.

01. Mandarin Oriental

Dit hotel is al ruim vijftig jaar een boegbeeld voor de Chinese stad Hong Kong. Het hotel met prachtige ambiance is bovendien een perfect business hotel. Met wel drie evenementenruimtes en vier meeting rooms met uitzicht over de Victoria haven is dit al vele jaren een zeer geliefd hotel onder de zakenreiziger. Het hotel biedt ook cateringmogelijkheden aan en de meest moderne technologie. En niet geheel onbelangrijk: ook de Feng Shui schijnt hier helemaal in orde te zijn!

 

02. Hong Kong Convention and Exhibition Centre

Dit is een van Hong Kongs leidende conferentiecentra. Een korte opsomming van de mogelijkheden: er zijn vijf tentoonstellingszalen die een totale oppervlakte van 53.292 m² innemen, 2 conferentiehallen voor tot wel 6100 man, 2 theaters, 52 meeting rooms, 7 restaurants en een business centrum. Kortom: er is letterlijk voor elke groep wat te vinden. Dit centrum is bovendien gelegen in het hart van de stad, midden in de Victoria Haven. Er zijn maar liefst 6000 hotelkamers in de buurt, dus het vinden van een kamer voor uw gezelschap kan geen probleem zijn.

03. Island Tang

U hebt uiteraard niet die vele kilometers naar Hong Kong gevlogen om de traditionele Chinese maaltijd over te slaan; die zeer anders is dan het Chinese eten dat wij kennen van de plaatselijke ketens. Echt goed en traditioneel Kantonees eten kunt u proberen in Island Tang, een restaurant dat qua inrichting nog doet denken aan het Hong Kong van een tiental jaar geleden. U kunt hier perfect met groepen terecht.

04. Mira Moon

We besteedden hier al eerder aandacht aan het Mira Moon Hotel in Hong Kong, maar het design concept is zo bijzonder dat het ook in een Top 5 Venues lijst thuishoort. Onze eigen Marcel Wanders ontwierp dit hotel in samenwerking met designbureau yoo en combineerde high tech apparatuur in elke kamers met magische elementen van sprookjes. Een zeer bijzondere ervaring.

05. Aqua Spirit

Deze bar/restaurant is gelegen op de dertigste verdieping en biedt daarom schitterende uitzichten over de spectaculaire skyline van Hong Kong. U kunt hier terecht voor heerlijk eten, maar ook gewoon met uw medereizigers een cocktail nuttigen. Hippe mediatypes en businessreizigers zijn hier graag geziene gasten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.