Discover the finest spaces
Delen

Nonchalante sfeer bij gloednieuwe design Studio Amjé

“Een goed gestylede locatie waar gezond en duurzaam eten wordt geserveerd en waar aan details wordt gedacht. Waarom is dat er nog niet?” Dat is wat Nynke van der Broek dacht nadat zij en haar compagnon voor de zoveelste keer uitkwamen bij een locatie die voor hen gewoonweg niet geschikt was voor een teamsessie, fotoshoot of pr-evenement. Halverwege november openden zij Studio Amjé. Een inspirerende meeting- en eventlocatie waar design, duurzaamheid en creativiteit centraal staat.

“We komen allebei uit een corporate omgeving en waren geregeld op zoek naar een leuke en inspirerende locatie voor een teamsessie, fotoshoot of pr-evenement,” vertelt Nynke. “Deze zoektocht zorgde vaak voor frustratie. Je wilt een centrale plek die er mooi uit ziet – want het oog wil ook wat – en we wilden goed eten. Geen slappe koffie, geen halfbevroren appelgebak, geen ongeïnteresseerd personeel en geen systeemplafond.” Geïnspireerd door het eiland Bali, waar het duo het afgelopen jaar heeft gewoond en gewerkt, hun passie voor interieur, drang naar goed eten en bovengenoemde frustratie, besloten ze zelf een concept op te zetten.

Studio Amjé

Het werd een multifunctionele locatie die meegaat met de tijd en zich kan aanpassen aan de steeds veranderende economie. Ruim opgezet in het centrum van Amsterdam. “Studio Amjé is een locatie die inspeelt op scrum teams, bloggers, hybride werken en coaching sessies,” vertelt Nynke. “Wij vinden dat de huidige verhuurlocaties de afgelopen tijd stil hebben gestaan. Het is tijd voor vernieuwing, tijd voor meer inspiratie en creativiteit!”

Wanneer je Studio Amjé huurt, is de gehele locatie voor jou. Het gaat om 80m2 waarbij de ruimte is ingericht voor acht personen, die daarbij makkelijk de anderhalve meter kunnen waarborgen. De ruimte is opgesplitst in twee delen: De Woonkamer en De Vergaderruimte. Deze zijn gescheiden door een kubus, die het duo zelf ontworpen heeft en de ruimte doormidden breekt. “Op deze manier is de zakelijke setting makkelijk af te wisselen met een fijn en comfortabel huiskamergevoel. De ruimte voorziet zo in alle behoeftes. Grotere groepen zijn ook altijd bespreekbaar!”

Creativiteit tijdens events

Studio Amjé is voor meerdere doeleinden te boeken. “Of je nou een fotoshoot gaat doen, een strategiesessie hebt met je team, een privé yoga workshop wilt geven of een private diner voor je familie hebt. Alles kan bij ons,” zegt Nynke. De ruimte is ingericht met designer stukken en natuurlijke materialen. “We onderscheiden ons door de studio ingericht te hebben met bekende vintage designer meubelstukken. De catering kenmerkt zich als gezond en duurzaam, met een guilty pleasure. Een kroket bij de lunch of duurzame snoeppotten die in de ruimte te vinden zijn. We doen er alles aan om gasten thuis te laten voelen en hen te inspireren. En niet alles hoeft zo serieus. Neem bijvoorbeeld een draai in onze zit-tol stoel om je creativiteit te boosten!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.