Discover the finest spaces
Delen

Holland Evenementen Groep heropent ‘The Tube’ na verbouwing

De Holland Evenementen Groep heropent na een flinke verbouwing de evenementenhal ‘The Tube’. De 1800 vierkante meter indoorhal heeft een nieuw jasje, maar wel in de oude stijl die bezoekers gewend zijn. Bovendien zijn allerlei faciliteiten toegevoegd om met name de bedrijvenmarkt beter te kunnen bedienen.

“We bestaan dit jaar twintig jaar, dus dat was reden genoeg voor een verbouwing,” aldus eigenaar Patrick Janssen. “We zijn terug gegaan naar onze roots: de oude, industriële look van de karakteristieke stierenschuur van twintig jaar geleden hebben we weer in ere hersteld. Een betonnen vloer, stenen muren, robuuste meubels en industriële accenten. Het sluit helemaal aan op wat momenteel in is: authenticiteit en no-nonsense locaties.” Daarnaast is geïnvesteerd om de evenementenlocatie te moderniseren. “Geïnspireerd door het Amsterdam Dance Event hebben we een spectaculaire 3D lichtshow opgezet die over de gehele lengte het plafond siert.”

Zoelen 12-01-201 Holland Evenementen Groep. Foto Raphael Drent, Tiel.

Er is veel te doen in The Tube. De tachtig meter lange evenementenlocatie heeft een breed scala aan indooractiviteiten zoals een dansvloer, casino, bar met DJ, loungehoek, VIP-deck, barbecue en grillrestaurant, een Escape Room XL in het gigantische ondergrondse gangenstelsel, en ga zo maar door.

Bij de verbouwing is rekening gehouden met de bedrijvenmarkt. De opstelling is ruimtelijk waardoor de locatie dankzij de make-over veel geschikter is om bijvoorbeeld een presentatie, seminar, meeting of bedrijfsfeest te houden.

De opening voor potentiële opdrachtgevers is op 14 februari. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via info@hollandeg.nl.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.