Discover the finest spaces
Delen

Holland Evenementen Groep opent binnenkort eigen glamping en restaurant

Evenementenlocatie Holland Evenementen Groep in Zoelen, vlakbij Tiel, is druk bezig met het ontwikkelen van een glamping – een camping met luxe tenten – op het terrein van de voormalige golfbaan naast hun eigen terrein. Als alles volgens verwachting verloopt, en de corona maatregelen het toelaten, gaat Glamping De Oever op 13 mei open. Ook heeft de locatie eind 2020 één van de evenementenhallen omgebouwd tot restaurant Het Baken met tientallen foodstands. Dit restaurant gaat open wanneer dit weer toegestaan is. “Met deze toevoegingen kunnen we een echt totaalpakket bieden”, vertelt Robin Wessels van Holland Evenementen Groep.

We hebben sinds begin dit jaar het terrein van de golfclub Batouwe overgenomen. Er bestond al langer de wens om de gasten die events en uitjes bij ons organiseren ook een overnachting te kunnen bieden. Er zijn soms grotere bedrijfsevenementen die langer duren dan een dag en waarbij ze op zoek zijn naar overnachtingsmogelijkheden. Hiervoor werkten we samen met andere partijen in de omgeving, maar door de glamping kunnen we dit nu zelf aanbieden. We zijn een evenementenlocatie met tientallen zalen, een restaurant, allerlei mogelijkheden voor outdooractiviteiten en een eigen strand, Beldert Beach”, legt Robin uit. “Daarnaast zijn wij als bedrijf op zoek naar mogelijkheden om deze crisis te overleven. De campingbranche heeft het vorig jaar ontzettend goed gedaan, voornamelijk omdat veel mensen in Nederland op vakantie gingen. Hier kunnen we op inspringen en daardoor een nieuwe markt aanboren.”

Holland Evenementen Groep

Ook het idee van Holland Evenementen Groep om een eigen restaurant te beginnen, ontstond vanwege de coronacrisis. Eén van de evenementenhallen werd eind 2020 omgebouwd tot het indoor foodfestival restaurant Het Baken. Robin: “Een restaurant draait het hele jaar, dus ook in ons laagseizoen – in de wintermaanden – kunnen we dan meer gasten ontvangen. Bovendien is het restaurant onderdeel van onze strategie om de coronacrisis te overwinnen.” Het Baken bestaat uit drie gedeeltes: in de grote binnenzaal staan verschillende tafels een warmbuffet, snack corner, dessertbuffet en de bar. Naast deze zaal is een overdekte kas gebouwd waar allerlei foodstands staan met verschillende soorten eten. Bij mooi weer kan de kas opengezet worden en kun je ook buiten eten op het terras.

In het nieuwe restaurant, maar ook in de vele andere meeting- en eventruimten van Holland Evenementen Groep, zijn verschillende mogelijkheden voor events. Presentaties, diners, workshops of trainingen bijvoorbeeld. Ook kun je op het terrein allerlei activiteiten doen, zoals TukTuk rijden of Wipe-out. Overnachten kan dus binnenkort op Glamping De Oever waar verschillende luxe tenten komen te staan. Ook komt er een campingwinkeltje en krijgen alle campinggasten gratis toegang tot Beldert Beach. Verder is er een pop-up voetgolf baan op de glamping aanwezig.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.