Discover the finest spaces
Delen

Expeditie Robinson nieuwe aanwinst voor Holland Evenementen Groep

De meeste mensen kennen dit spel voornamelijk van de televisie. Uitgestrekte bounty stranden gelegen aan blauw water op onbewoonde eilanden en een groep rivaliserende bekende Nederlanders. Het spel zorgt elk jaar voor veel kijkcijfers en veel kijkers zouden daar zelf eens aan willen meedoen. Het klinkt bij uitstek een ideale manier om jouw collega’s eens goed te leren kennen! Expeditie Robinson is de nieuwste aanwinst van Holland Evenementen Groep. Niet zomaar een toevoeging aan het uitgebreide assortimenten van de evenementenlocatie, maar de enige plek in Nederland waar je het bekende televisiespel volgens de originele regels kan spelen.

Samenwerken, samen denken en samen beleven. Dat lijken de perfecte ingrediënten te zijn voor een geslaagde teambuilding dag. Er zijn talloze opties om de onderlinge band tussen collega’s te versterken. Op het enorme terrein van Holland Evenementen Groep zijn er ontzettend veel opties te vinden. Van Wipeout tot Mission Impossible. Vanaf 1 september kan de evenementenlocatie met trots deze nieuwe activiteit aan toevoegen.

Robin Wessels, online marketeer, vertelt over het plan wat ze voor de coronatijd al hadden. “In het begin van dit jaar zijn we de ideeën van de Expeditie echt meer gaan doorvoeren. We hebben een officiële licentie gekregen, waarbij wij de enige in Nederland zijn die de echte naam en logo’s van het spel mogen gebruiken. De laatste twee maanden zijn we de proeven aan het bouwen en kunnen we bijna beginnen met de eerste deelnemers.”

Kenners van het televisieprogramma zullen in een handen knijpen wanneer ze de proeven van Expeditie Robinson voorbij zien komen op het terrein in Zoelen. “We hebben samengewerkt met degene die de proeven in de Filipijnen voor het televisieprogramma hebben gebouwd,” vertelt Robin. “Er zijn dus ook een aantal die een of een hetzelfde zijn.”

Expeditie Robinson 

“Je boekt het spel voor een bepaald tijdslot, waarbij je met jouw groep wordt ingedeeld in kamp Noord of kamp Zuid. Hierbij speel je vijf proeven tegen een ander team. Na die proeven komt iedereen uit het tijdslot samen en kies elk groep een winnaar,” vertelt Robin. “Deze speelt een aantal selectieproeven en de vier uiteindelijke overgeblevenen spelen de finale proef.” Dit alles duurt ongeveer drie uur, waarna er een samensmeltingsdiner voor iedereen klaar staat. Mocht je er een overnachting aan vast willen plakken is dat ook geen probleem. Daarbij hoef je je ook geen zorgen te maken om een slapeloze nacht in een hangmat met stekende beesten waarbij je geen oog dichtdoet. Je kan namelijk gewoon terecht in het luxe onderkomen van de glamping van Holland Evenementen Groep!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.