Discover the finest spaces
Delen

Holland Evenementen Groep gaat verder als De Kaap

Na een rebranding traject van ruim twee jaar gaat Holland Evenementen Groep vanaf maart 2022 verder als ‘De Kaap’. De gehele locatie gaat zich meer profileren met de focus op evenementen en activiteiten voor particuliere en grootzakelijke groepen en evenementen. De verandering slaat niet alleen op de merknaam, de hele interne en externe organisatie is meegenomen in het traject. “De zakelijke bezoeker gaat een betere match tussen verwachting en werkelijkheid ervaren. Een eenduidiger verhaal, doordat we ons meer als locatie gaan profileren,” vertelt Roy de Wijer, directeur van De Kaap.

Holland Evenementen Groep is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid van een klein bedrijf met wat spelletjes naar een professionele evenementenlocatie met unieke activiteiten. In mei 2021 opende De Kaap een glamping en restaurant. Een aantal maanden later wordt het originele Expeditie Robinson spel toegevoegd aan het assortiment. De locatie richt zich vooral op teambuilding qua zakelijke events. “Een (teambuildings)dag kan van a tot z geregeld worden,” vertelt Roy. “Even vergaderen in de ochtend, na de lunch een Expeditie Robinson programma, of een workshop schapen drijven. Aansluitend een lekkere barbecue van onze Green Egg, of aansluiten bij ons foodfestival.”

Wat betreft het aanbod van De Kaap, is er niet veel veranderd. “Het verschil zit hem meer in alles eromheen. De voorkant die beter aansluit op de werkelijkheid. Door middel van het verhaal dat wordt verteld enerzijds, en hoe mensen worden benaderd en wat zij ervaren als ze hier zijn anderzijds,” vertelt Roy. “We gaan het merk echt laten leven, met bijvoorbeeld grote Moai standbeelden op het terrein en met leuke tools als een ‘Kaaps’ paspoort voor alle gasten die we vooraf op kunnen sturen.”

De Kaap

De locatie voelt als een eiland waar je naar afreist om te ontsnappen aan het dagelijks leven. Het is een plek waar beleving, ontspanning en gezelligheid samenkomen. Onder de merknaam De Kaap zullen dus ook de al bestaande labels zoals Wipeout en Expeditie Robinson vallen. Met het nieuwe concept wil De Kaap een overkoepelend merk creëren voor meer samenhang in de organisatie en op de locatie. Het voornaamste doel is om mensen even weg te voeren uit het dagelijkse leven en zich te laten focussen op zichzelf en elkaar door teambuilding, uitdaging en avontuur.

Voor de toekomst ziet Roy een veelbelovende toekomst voor zich. “Afgelopen jaar zijn we gestart met onze Glamping de Oever. Deze ligt op een oude 9-holes golfbaan die aan ons terrein grensde. Hier staan nu 15 luxe safaritenten, er is plek voor zo’n 150 accommodaties. De oude driving range leent zich heel goed voor bijvoorbeeld een festival of andere events waarbij meer eigen invulling gewenst is. Deze manier van overmachten is ook binnen de zakelijke markt erg in trek. We hebben dit voorjaar diverse bedrijven in de agenda staan die hun verblijf compleet maken met een nachtje op de glamping. Een aantal keer breiden we de huidige capaciteit uit met pop-up voorzieningen!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.