Discover the finest spaces
Delen

Hoe goed is het gesteld met uw voetbalkennis? Tobacco Theater organiseert avondvullende WK-PubQuiz

Op de avond van de openingswedstrijd van het WK 2014 (12 juni) organiseert het Tobacco Theater in Amsterdam een avondvullende WK-PubQuiz met tal van gasten, cabaret en live-muziek, spetterende prijzen en een deelnemende prominententeam bestaande uit Ad van Liempt, Bert Wagendorp, Erik van Muiswinkel en David Endt.

Wie heeft de meeste kennis over het WK?
Tijdens de Grote WK-PubQuiz 2014 testen quiz-hosts Wiep Idzenga en Jan Luitzen de deelnemende teams in acht ronden van tien vragen, uitvoerig op hun brede en parate kennis van het Wereldkampioenschap Voetbal. Welke speler voor Nederland maakte bijvoorbeeld de meeste minuten op een WK? Of welk nationaal elftal, actief op het WK van 1974, heeft de bijnaam The Leopards? Maar het is ook handig als een of meer van de teamleden kennis hebben van de topografie en geschiedenis van de landen waartegen Nederland speelt.

En wie weet welke voetbalvrouw bij welke speler hoort?

 

Vragenrondes
De vragenrondes worden ingeleid en omlijst door cabaret, live-muziek, beeld en geluid en mooie, persoonlijke anekdotes/verhalen van kenners en betrokkenen, met als speciale gasten WK-ganger Johnny Rep en vier deelnemende prominenten die bijzondere voetbalanekdotes zullen vertellen: Erik van Muiswinkel, David Endt, Bert Wagendorp en Ad van Liempt.

Gezellig bedrijfsuitje
De WK Quiz duurt van 19.00 tot 22.00 uur. De entree bedraagt € 22,50 per team van drie personen en€ 25,00 per team van vier personen. Individuen kunnen zich ook opgeven, € 7,50 per persoon; zij worden door de organisatie bij een tafel ingedeeld. Aansluitend op de Grote WK-PubQuiz is er de mogelijkheid om vanaf 22.00 uur met een biertje live te openingswedstrijd Brazilie-Kroatië op een groot scherm te kijken.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.