Discover the finest spaces
Delen

Vernieuwde Down Under Beachclub nu ook 's winters open

Down Under in Nieuwegein heeft na verbouwing de Beachclub heropend. Na een maand lang hard werken is de Beachclub helemaal gerestyled. Door het plaatsen van vaste wanden is de locatie nu ook in de winter te gebruiken als feestlocatie.

Down Under Obstacle Run

Paul Gootjes, bedrijfsleider van Down Under, vertelt enthousiast: “De Beachclub was altijd al een populaire locatie voor feesten en evenementen. Om er een volwaardige ruimte van te maken die ook de gehele winter ingezet kan worden, is de Beachclub voorzien van vaste wanden, een nieuwe vloer en is compleet gerestyled.” In de Beachclub zit naast een a la carte restaurant ook een aantal vergaderzalen en er kunnen sportieve indoor activiteiten gehouden worden. Op het buitenterrein is genoeg ruimte voor outdoor activiteiten.

Nieuwe Beachclub Down Under

Winter Food Festival

Deze winter wordt het strand bij de Beachclub voor de eerste editie van het Winter Food Festival omgetoverd tot een magisch winter foodfestival. Het strand is gezellig gemaakt met kersthuisjes, vuurkorven en sfeervolle verlichting. Bezoekers kunnen hier genieten van winterse gerechten, glühwein en speciaalbieren.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.