Discover the finest spaces
Delen

Kerstborrel of winterevent op nieuwe pop-up ijsbaan Down Under

Restaurant en evenementenlocatie Down Under in Nieuwegein opent dit weekend, op zaterdag 3 december, een enorme kunstijsbaan op hun buitenterrein. Of het nu vriest of niet, iedereen kan hier een rondje komen schaatsen. Ook kun je op de baan van ruim tweehonderd vierkante meter terecht voor teamuitjes, bedrijfsfeesten, kerstborrels of andere eindejaarsevents. “We houden van gezelligheid en het is dus ook mogelijk om een feest of evenement op en rondom de schaatsbaan te organiseren. Dat kan een kinderfeestje zijn, maar ook een bedrijfsfeest voor meer dan honderd personen bijvoorbeeld”, vertelt Sybren Muijs van Down Under. 

Het is de eerste keer dat Down Under zo’n grote kunstijsbaan aanlegt en volgens de locatie is het meteen de grootste pop-up schaatsbaan in de regio. Je kunt er tot en met februari 2023 zeven dagen per week komen schaatsen. Een kaartje voor de baan koop je online en bij die prijs zit ook de huur van schaatsen in. Sybren: “We hebben gekeken naar een zo duurzaam mogelijke uitvoering van de baan. Samen met specialisten zijn we tot de oplossing gekomen de ijslaag iets dunner te maken dan gebruikelijk. Dat scheelt energie.”

Down Under

De kunstijsbaan, die Down Under On Ice heet, is ook exclusief af te huren voor allerlei soorten events zoals kerstborrels, nieuwjaarsrecepties of bedrijfsfeesten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een teamuitje waarbij je wordt ontvangen met warme chocolademelk of glühwein waarna je één of twee uur gaat schaatsen. Daarna genieten jullie bijvoorbeeld van een driegangendiner in het restaurant van Down Under. Een meeting in één van de vergaderruimten voorafgaand aan het schaatsen is ook mogelijk. Ben je met meer dan honderd personen? Organiseer dan je winterevent op de ijsbaan met o.a. een silent disco op de baan en een winter barbecue. Natuurlijk kunnen vuurkorven, glühwein en warme chocolademelk hier ook niet ontbreken.

Naast de pop-up ijsbaan heeft Down Under nog veel meer mogelijkheden voor meetings en events. Zo zijn er drie vergaderzalen die variëren in grootte en is er zowel een restaurant als een beachclub. Hierdoor is er altijd wel een ruimte te vinden die past bij het event dat je voor ogen hebt. Over de catering hoef je je bovendien geen zorgen te maken. Ook kun je bij Down Under terecht voor allerlei teambuilding- en watersportactiviteiten. De locatie ligt namelijk pal aan de Laagravense plas.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.