Discover the finest spaces
Delen

Inspirerende events in nieuw Technium NEMO

NEMO Science Museum in Amsterdam opent de vernieuwde tentoonstellingsverdieping Technium. Na sluitingstijd verandert de gehele verdieping in een kleurrijke evenementenlocatie.

NEMO

[Foto: DigiDaan, NEMO]

Tentoonstellingsverdieping Technium in NEMO is volledig vernieuwd. Op deze verdieping leren bezoekers hoe de techniek om ons heen werkt. De tentoonstelling richt zich op de ontwikkeling van apparaten en systemen door de eeuwen heen, op gebied van onderwerpen waar Nederland zijn stempel op heeft gedrukt. De nieuwe tentoonstelling ‘De Machine’ geeft een blik in de wereld van het online bestellen; hoe gaat dat in zijn werk? Ook nieuw is de ‘Innovatieve Galerij’. Iconische apparaten uit de historische techniekcollectie van NEMO worden in deze galerij getoond. Van de vaste telefoon met draaischijf tot de taperecorder en de Leidse Fles: de eerste methode om elektrische lading op te slaan.

Kleurrijke evenementenlocatie

Na sluitingstijd wordt Technium een kleurrijke evenementenlocatie. Midden tussen de tentoonstellingen worden bars en buffetten geplaatst. Het ene moment halen de gasten wat lekkers van het buffet en het andere moment besturen ze een robotarm. Een inspirerende omgeving voor evenementen, waar tussen de activiteiten door genoeg te doen en te zien is.

NEMO

[Foto: DigiDaan, NEMO]

In het NEMO Science Museum zie je hoe bijzonder alledaagse dingen zijn en worden bezoekers aangemoedigd wetenschappelijke fenomenen zelf te ontdekken. Voor zakelijke evenementen heeft NEMO plaats voor 8 tot 2000 personen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.