Discover the finest spaces
Delen

Founders Lounge biedt grotere capaciteit voor CM.com Circuit Zandvoort

CM.com Circuit Zandvoort is een nieuwe ruimte voor zakelijke bijeenkomsten rijker. De Founders Lounge werd gebouwd als uitbreiding op de al bestaande hospitality mogelijkheden voor de VIP doelgroep op dat deel van het circuit. Daarnaast is de zakelijke markt een grotere rol gaan spelen. Met de Founders Lounge wordt de capaciteit uitgebreid voor meetings en events. 

“In totaal zijn we tijdens de opbouw van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix een ruime maand bezig geweest met de voorbereiding en de realisatie van de lounge,” vertelt David Kasten, head of commerce van CM.com Circuit Zandvoort. Aanleiding was een uitbreiding op de al bestaande hospitality mogelijkheden voor de VIP doelgroep op dat deel van het circuit. “Daarnaast zijn we als circuit een steeds meer allround multifunctionele eventlocatie waarbij de zakelijke markt een almaar grotere rol gaat spelen. De volledige nieuwe Founders Lounge speelt hier een belangrijke rol qua uitbreiding van capaciteit.”

Founders Lounge

“De Founders Lounge is breed inzetbaar voor zowel plenaire sessies zoals seminars en congressen,” vertelt David. “Daarnaast is ze zeer geschikt voor productpresentaties, bedrijfsfeesten, borrels en recepties. De lounge heeft een glazen pui van ruim 40 meter langs de baan. Deze zorgt voor een spectaculair uitzicht tijdens je event. “De raceauto’s racen letterlijk op 10 meter aan je voorbij. Binnen kunnen we tot 400 gasten ontvangen in een receptieopstelling. Met het dakterras erbij halen we tot 900 personen.” Het dakterras van ruim 400 m2 heeft een eigen bar. Afhankelijk van de opstelling kan je hier met mooi weer met 500 man gebruik van maken.

De naam van de Founders Lounge is gekoppeld aan de doelgroep die tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix gebruik maakt van de ruimte. “Het is een belangrijke VIP doelgroep, die als één van de eerste partner zijn geworden van het race evenement.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.