Discover the finest spaces
Delen

Circuit Zandvoort stoomt zich klaar voor Grand Prix 2022

Op 2, 3 en 4 september is Circuit Zandvoort voor het tweede jaar op rij het decor voor de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. De tickets voor de race op zaterdag en zondag vlogen als warme broodjes over de toonbank en waren snel uitverkocht. Ook de hospitality packages voor dit jaar én 2023 waren snel op. Met de spaaractie van supermarktketen Jumbo, die de laatste kaarten verkoopt met 50% korting voor Super Friday, maakt het bedrijf de race toegankelijk voor een groot publiek. Na het succes van vorig jaar belooft dit jaar een nog groter feest te worden, met meer evenementen en een groter publiek. 

Jan Lammers, sporting director van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix vertelt: “The Super Friday belooft dit jaar een nog groter event te worden dan in 2021. Het is geweldig om deze dag mee te mogen maken met zoveel mogelijke Nederlandse fans die hun kaartje konden bemachtigen dankzij de campagne van Jumbo. De Dutch Grand Prix is een groot succes voor de zakelijke markt. Op naar een fantastische Super Friday en op naar een weekend vol race spektakels en entertainment!”

Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort

De terugkomst van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix naar Zandvoort bleek vorig jaar al een succes. Het was in 2021 26 jaar geleden dat de Grand Prix in Nederland werd gehouden. Ook dit jaar kijken er weer honderdduizenden fans uit naar het eerste weekend van september. Samen met alle betrokken partijen werd er afgelopen jaar geschiedenis geschreven. Het circuit werd maandenlang gerenoveerd en er kwamen in totaal zo’n 65,000 bezoekers op het evenement af. Die allen via verschillende wegen het terrein op gebracht werden. Om alle fans dit jaar veilig en comfortabel toegang te geven zijn er drie ingangen en twee extra tunnels gecreëerd.

Hospitality mogelijkheden

De F1 Heineken Dutch Grand Prix is voor bedrijven de perfecte plek om gasten te ontvangen en samen een bijzondere dag te beleven. Vanuit een unieke locatie en met exclusieve gastvrijheid maak je alle actie en raceactiviteiten van heel dichtbij mee. Is er een betere manier om van dit racespektakel te genieten?

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.